• ✓ Talloze reclamemogelijkheden
  • ✓ Showroom vol voorbeelden
  • ✓ Ook voor grafisch ontwerp

Jouw auto laten beletteren in regio Herentals

Door je auto te laten beletteren, maak je overal waar je komt reclame voor jouw zaak in regio Herentals. Deze belettering bestellen en aanbrengen kan je professioneel laten doen bij Publimo in Mol (nabij Herentals en Turnhout). Wij zorgen ervoor dat de naam en het logo van jouw bedrijf binnen de kortste keren doorheen de hele streek aan bekendheid wint.

 

Geïnteresseerd in Publimo's drukwerk?

Contacteer ons nu

Laat je auto beletteren door echte pro’s in de buurt van Herentals

Belettering voor je auto kan in een schier oneindig aantal verschillende variaties verkregen worden. Verschillende kleuren en zelfs texturen zijn mogelijk. Discreet op je achterruit, in het groot aan de zijkanten van je wagen, volledige car wrapping voor een extra professioneel effect, het valt allemaal te installeren. Er kan ook met een breed scala aan speciale stickers gewerkt worden, die je gemakkelijk van je auto kan halen indien je dit wenst. Zo krijg je dus veel vrijheid om het beletteren van je auto voor je zaak in Herentals aan te pakken op de manier die jij het prettigste vindt. Wat je ook verkiest, Publimo staat je bij met raad en daad. Niet alleen voor autobelettering, maar ook voor vele andere reclamedoeleinden, zoals het plaatsen en verlichten van reclameborden. Bezoek onze homepagina voor een volledig overzicht van onze diensten naast het beletteren van jouw auto in Herentals of omstreken.

Neem contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan

Wil je Publimo inschakelen om het beletteren van je auto aan te pakken, en zo je naamsbekendheid in regio Herentals een boost te geven? Bel ons voor een kennismakingsgesprek en gratis offerte aan door te bellen naar +32(0)14314060, of stuur een e-mail naar info@publimo.be of vul ons contactformulier in. Je kan ons van maandag tot en met vrijdag vinden aan de Ambachtsstraat 6 te Mol.

Klik op onderstaande foto’s en ontdek onze gerealiseerde projecten: