• ✓ Talloze reclamemogelijkheden
  • ✓ Showroom vol voorbeelden
  • ✓ Ook voor grafisch ontwerp

Een auto wrappen in Herentals

Je auto laten wrappen (car wrapping) bij Publimo kan wonderen doen voor de naamsbekendheid van jouw zaak in of rond Herentals. Door de naam of het logo van je onderneming op je auto aan te brengen kan je een heleboel potentiële klanten de weg doen vinden naar jouw zaak. Eventueel gecombineerd met een in het oog springende reclametekst!


 

Geïnteresseerd in Publimo's drukwerk?

Contacteer ons nu

De voordelen van je auto laten wrappen bij ons in de regio Herentals

Maak van je auto een rijdend visitekaartje met behulp van car wrapping, zodat jouw zaak moeiteloos aan naamsbekendheid wint binnen en buiten Herentals op een relatief goedkope manier. We plakken een dunne maar flexibele vinyl-folie over de lak van je auto, waardoor de folie zelfs op de moeilijkst bereikbare plekken gemakkelijk vastplakt. Beplak je liever alleen bepaalde delen van je auto, bijvoorbeeld alleen je achterruit of de zijkanten? Dan werken we met een heleboel verschillende soorten stickers. Laat je auto wrappen bij Publimo en geef je zaak in de omgeving van Herentals extra bekendheid dankzij onze professionele car wrapping. Je schakelt ons overigens niet alleen in om je te helpen met car wrapping, maar ook voor andere reclamedoeleinden in en rond Herentals. Denk hierbij aan de installatie van verlichte reclameborden. Ontdek onze vele voordelen en publitroeven vandaag nog!

Vraag bij ons je vrijblijvende offerte aan

Een professionele car wrapping geeft jouw zaak, en de auto die je liet wrappen, in regio Herentals een professionele toets. Denk je eraan om je auto te laten wrappen door ons in Mol (nabij Herentals)? Voor een eerste gesprek en vrijblijvende offerte kan je ons altijd bereiken door te bellen op het nummer +32(0)14314060, door een e-mail te sturen naar info@publimo.be, of door ons contactformulier in te vullen. Wij zijn gelegen aan de Ambachtsstraat 6 te Mol.

Klik op onderstaande foto’s en ontdek onze gerealiseerde projecten: