Autoreclame met sticker in regio Herentals

Publimo helpt je autoreclame in te zetten op de beste manier met behulp van bijvoorbeeld een professionele sticker voor jouw zaak in regio Herentals. Wie optelt hoeveel uren we per week (of zelfs per dag!) in onze auto doorbrengen, ziet dat dit al snel oploopt. Vooral mensen die vaak op de baan zijn in verband met het werk spenderen veel tijd in hun wagen. Een comfortabele auto is dan ook een must. Maar ook de buitenkant van je trouwe vierwieler mag wel eens onder handen genomen worden. Wij presenteren: autostickers en car wrapping.

De mogelijkheden van autoreclame met een sticker voor jouw zaak in Herentals

Het principe van car wrapping is erg eenvoudig: een folie gemaakt van dunne en flexibele vinyl wordt over de originele lak van je auto geplakt. Na verwarming met warme lucht is de folie extra rekbaar en buigzaam, en kan hij zelfs op de moeilijkst bereikbare plekken van je auto worden aangebracht. Je hoeft natuurlijk niet je hele auto te wrappen. Wij kunnen de folie ook als sticker plaatselijk aanbrengen, wat je een flinke duit uitspaart en even goed werkt als autoreclame voor jouw zaak in de omgeving van Herentals. Populair is de matte look die met de wrap bekomen wordt, maar eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kan bij ons autostickers laten maken in elke gewenste kleur en met elke afbeelding, net als raamstickers. Daarenboven wordt er voor de veiligheidssignalisatie van wagens steeds vaker gebruikgemaakt van reflecterende folie. Deze folie laat je ’s nachts dubbel opvallen!

Het principe van car wrapping is erg eenvoudig: een folie gemaakt van dunne en flexibele vinyl wordt over de originele lak van je auto geplakt.

Autostickers in alle kleuren en designs

De mogelijkheden wat betreft autoreclame met behulp van een sticker voor een hogere naamsbekendheid van je bedrijf in regio Herentals zijn eindeloos. Wil je het logo, een foto, of de slagzin van je bedrijf op je wagen laten zetten? Laat ons dan een autosticker maken die je zo op de carrosserie plakt. Zo ben je er zeker van dat je bedrijf elke keer dat je de baan opgaat, de aandacht trekt. Uit onderzoek blijkt dat een beletterde wagen meer dan 1.000.000 keer per jaar wordt gespot. Dat is niet min! Onze autostickers zijn verkrijgbaar in alle kleuren, vormen en maten. Een belettering, een foto of een eigen design kan zonder problemen verwerkt worden tot autosticker. Je kan zelfs kiezen voor een 3D-ontwerp dat gemonteerd wordt op je dak en dat complementair is met het design van de sticker! De stickers en wrapping beperken zich trouwens niet tot auto’s: ook belettering van vrachtwagens en bestelwagens, opleggers, bussen en zelfs aanhangwagens behoren tot de mogelijkheden. Met een creatieve sticker op je bolide verspreid je de naam en faam van jouw bedrijf in regio Herentals; dat is de kracht van autoreclame!

Om luchtbellen en plooien te vermijden kan je de plaatsing van de autostickers, of zelfs de volledige car wrapping, door Publimo laten doen.

Autostickers beschermen je lak

Permanente, dure alternatieven zoals herspuiten zijn niet meer nodig. Een sticker van Publimo gaat minstens vijf jaar mee, en kan op elk moment simpelweg van de auto afgetrokken worden, zonder dat de autoreclame van jouw zaak in regio Herentals de lak beschadigt. Integendeel, car wrapping beschermt je lak zelfs tegen UV-straling en lichte slijtage. Een protectiefolie voor op je bumper, spoilers en motorkap beschermt je wagen ook tegen steenslag. De wrap is echter geen vervanging voor een beschadigde laklaag: zorg ervoor dat je lak overal in orde is waar je de sticker wilt plakken.

Magnetische autostickers

Voor wie een volledige of gedeeltelijke car wrapping iets te ingrijpend vindt, maar toch graag zijn of haar logo op zijn of haar auto wil plaatsen, bieden wij de ideale oplossing aan: magnetische autostickers. Deze flexibele stickers hangen aan je carrosserie via een sterke magnetische laag. Je loopt dus niet het risico dat de magnetische autostickers er al rijdend vanaf vallen. De magnetische sticker kan er op elk moment afgehaald en opnieuw opgehangen worden, op elke plaats van het koetswerk. Het is zelfs ten zeerste aangeraden om de sticker er één maal per week af te halen en te reinigen om deze in topvorm te houden. Zo kan je nog heel lang genieten van jouw sticker, en de nieuwe klanten die je binnenhaalt dankzij de autoreclame voor je zaak in regio Herentals.

Schakel ons in voor de plaatsing van je autosticker

Een professionele autosticker geeft een professioneel effect. Een correcte plaatsing is daarom erg belangrijk. Om luchtbellen en plooien te vermijden laat je de plaatsing van de autostickers, of zelfs de volledige car wrapping, het beste door Publimo doen. Dit garandeert je dat de sticker goed geplaatst is en de autoreclame voor jouw bedrijf in of rond Herentals lang zal meegaan. Doe je de plaatsing liever zelf? Dan kan je de folie gewoon bij ons bestellen en afhalen. Laat ons weten hoe wij jou ten dienste kunnen zijn door ons te bellen op het nummer +32(0)14314060, door een e-mail te sturen naar info@publimo.be of door het contactformulier in te vullen. Onze winkel kan je vinden aan de Ambachtsstraat 6 te Mol (nabij Herentals en Turnhout), en is van maandag tot vrijdag geopend van 8:30 uur tot 18 uur. De autoreclame met sticker voor jouw zaak in regio Herentals is bij ons in goede handen! 

Klik op onderstaande foto’s en ontdek onze gerealiseerde projecten: