Autostickers en car wrapping

Wie gaat optellen hoe veel uren we per week (of zelfs per dag!) in onze auto doorbrengen zal zien dat dit al snel oploopt. Vooral mensen die vaak op de baan zijn in verband met het werk spenderen veel tijd in hun wagen. Een comfortabele auto is dan ook een must. Maar ook de buitenkant van je trouwe vierwieler mag wel eens onderhanden genomen worden. Wij presenteren: autostickers en car wrapping.

De mogelijkheden van autostickers

Het principe van car wrapping is erg eenvoudig: een folie gemaakt van dunne en flexibele vinyl wordt over de originele lak van je auto geplakt. Na verwarming met warme lucht is de folie extra rekbaar en buigzaam, en kan hij zelfs op de moeilijkst bereikbare plekken van je auto worden aangebracht. Je hoeft natuurlijk niet je hele auto te wrappen. De folie kan als sticker ook plaatselijk aangebracht worden, wat je een flinke duit kan uitsparen. Populair is de matte look die met de wrap kan bekomen worden, maar eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Je kan autostickers laten maken in elke gewenste kleur en met elke afbeelding. Daarenboven wordt er voor de veiligheidssignalisatie van wagens steeds vaker gebruik gemaakt van reflecterende folie. Deze folie laat je ’s nachts dubbel opvallen!

Het principe van car wrapping is erg eenvoudig: een folie gemaakt van dunne en flexibele vinyl wordt over de originele lak van je auto geplakt.

Autostickers in alle kleuren en designs

Wil je het logo, een foto, of de slagzin van je bedrijf op je wagen laten zetten? Laat dan een autosticker maken die je zo op de carrosserie kunt plakken. Zo ben je er zeker van dat je bedrijf elke keer je de baan opgaat de aandacht trekt. Uit onderzoek blijkt dat een beletterde wagen niet minder dan 1.000.000 per jaar wordt gespot. Dat is niet min! Onze autostickers zijn verkrijgbaar in alle kleuren, vormen en maten. Een belettering, een foto of een eigen design kan zonder problemen verwerkt worden tot autosticker. Je kan zelfs kiezen voor een 3D-ontwerp dat gemonteerd wordt op je dak en dat complementair is met het design van de sticker! De stickers en wrapping beperken zich trouwens niet tot auto’s: ook belettering van vrachtwagens en bestelwagens, opleggers, bussen en zelfs aanhangwagens behoren tot de mogelijkheden.

Om luchtbellen en plooien te vermijden kan je de plaatsing van de autostickers, of zelfs de volledige car wrapping, door Publimo laten doen.

Autostickers beschermen je lak

Permanente, dure alternatieven zoals herspuiten zijn niet meer nodig. De autostickers gaan minstens vijf jaar mee, en kunnen op elk moment simpelweg van de auto afgetrokken worden, zonder dat je de lak beschadigt. Integendeel, car wrapping beschermt je lak zelfs tegen Uv-straling en lichte slijtage. Een protectiefolie voor op je bumper, spoilers en motorkap beschermt je wagen zelfs tegen steenslag. De wrap is echter geen vervanging voor een beschadigde laklaag: zorg ervoor dat je lak overal in orde is waar je de sticker wilt plakken.

De plaatsing van autostickers

Een professionele autosticker geeft een professioneel effect. Een correcte plaatsing is daarom erg belangrijk. Om luchtbellen en plooien te vermijden kan je de plaatsing van de autostickers, of zelfs de volledige car wrapping, door Publimo laten doen. Dit garandeert je dat de autosticker goed geplaatst is en lang zal meegaan. Doe je de plaatsing liever zelf? Dan kan je de folie gewoon bij ons bestellen in de webshop en afhalen.

 

Magnetische autostickers

Voor wie een volledige of gedeeltelijke car wrapping iets te ingrijpend vindt maar toch graag zijn logo op zijn auto wil plaatsen bieden wij de ideale oplossing aan: magnetische autostickers. Deze flexibele stickers hangen aan je carrosserie via een sterke magnetische laag. Je loopt dus niet het risico dat de magnetische autostickers er al rijdend afvallen. De magnetische sticker kan er op elk moment afgehaald en opnieuw opgehangen worden, op elke plaats van het koetswerk. Het is zelfs ten zeerste aangeraden om de sticker er één maal per week af te halen en te reinigen om hem in topvorm te houden. Alle prijzen en afmetingen vind je met meer details in onze webshop.

Klik op onderstaande foto’s en ontdek onze gerealiseerde projecten: