• ✓ Talloze reclamemogelijkheden
  • ✓ Showroom vol voorbeelden
  • ✓ Ook voor grafisch ontwerp

Bedrijfswagens wrappen

Wil je graag jouw bedrijfswagens laten wrappen of beletteren? Dat kan met de hulp van Publimo uit Mol. Wij beschikken over een groot assortiment aan autostickers om jouw wagenpark mee te wrappen. Lees snel verder en ontdek meer over onze manieren om bedrijfswagens te beletteren.


 

Geïnteresseerd in Publimo's drukwerk?

Contacteer ons nu

Bedrijfswagens door ons laten wrappen

Door je wagenpark te laten bestickeren met autostickers, trek je gegarandeerd de aandacht van omstanders. Door jouw bedrijfswagens te laten bestickeren, slaag je erin om jaarlijks gemiddeld 1.000.000 keer gezien te worden. Het wrappen van je logo, slagzin, foto of een ander design op je wagenpark zorgt er dan ook voor dat je stevig in de kijker zult lopen. Verder zorgt het beletteren van je bedrijfswagens of wagenpark ook voor uniformiteit. Iedereen zal jouw merk snel leren kennen.

Hoe wrappen of bestickeren wij jouw bedrijfswagens?

Bij het wrappen van je bedrijfswagens wordt er als het ware een folie over de bestaande lak gelegd. Er wordt bij het beletteren van je wagenpark dus niet gespoten, maar enkel beplakt. Naast het feit dat de kwaliteit bij het bestickeren van je bedrijfswagens erg goed is, oogt het ook nog eens zeer professioneel. Met het wrappen en beletteren van je wagenpark ben je ervan verzekerd dat de bestaande lakkleur behouden blijft. Ben je toch geen fan van het permanent wrappen of bestickeren van je bedrijfswagens en wens je een andere formule te kiezen? Ontdek dan onze magnetische laag voor het bestickeren van je wagenpark, zoals je vrachtwagens. Deze vervang je eenvoudig, maar dien je wel een keer op de week een kwartier te vermijden voor optimaal gebruik.

 Al onze diensten, naast het wrappen van je wagenpark

Je bedrijfswagens wrappen of beletteren is niet het enige dat wij doen. Bij ons kan je ook terecht voor mooie kermisdecoratie, veiligheidssignalisatie, andere soorten signalisatie voor bedrijven en lichtreclame. Ook voor het bedrukken van promotiemateriaal in textiel, zoals werkkledij, petjes en ga zo maar verder, doe je een beroep op ons. Met andere woorden, naast het beletteren of bestickeren van je wagenpark met autostickers, bieden wij nog tal van andere diensten en producten aan, zoals promotiemateriaal voor bedrijven!


Laat je wagenpark personaliseren met onze hulp

Ben je geïnteresseerd in het laten wrappen of bestickeren van je wagenpark met gepersonaliseerde autostickers? Neem dan vandaag nog contact met ons bedrijf uit Mol op voor een afspraak of een gratis offerte. Dat doe je door te bellen naar het nummer +32(0)14314060 of door een e-mail te sturen naar info@publimo.be. Je kan ook simpelweg ons online contactformulier invullen.

Klik op onderstaande foto’s en ontdek onze gerealiseerde projecten: