Een beursstand voor een geslaagd event

Op evenementen of beurzen is de eerste indruk de belangrijkste. Een verzorgde beursstand moet dan ook een prioriteit zijn, want de kwaliteit van je beursstand zal automatisch geassocieerd worden met de kwaliteit van je producten of diensten. Bij Publimo in Mol kan je terecht voor verschillende modellen beursstanden of zuilen die je kan laten bedrukken in een ontwerp naar jouw keuze. Alles wat je qua infrastructuur nodig hebt wordt meteen samen met de beursstand geleverd, zoals bijvoorbeeld verlichting en draagkoffers.

Bedrukking en verplaatsing van de beursstand

Elke beursstand van Publimo kan individueel bedrukt worden. De beursstand zelf bestaat uit een frame waarrond een geprint doek wordt gehangen met behulp van magneetbanden. Dit doek kan in full colour en volgens elk design bedrukt worden. Voor de precieze afmetingen van het bestand kan je contact opnemen met ons via info@publimo.be. Tegen een meerprijs kunnen wij dit bestand natuurlijk ook voor jou opmaken. De beursstand kan tot een klein formaat opgeplooid en in een meegeleverde koffer gestoken worden voor verplaatsing. Deze koffer kan trouwens uitgerust worden met een topblad met beukenhouten design en een bijpassend doek om te dienen als toog.

Elke beursstand van Publimo kan individueel bedrukt worden.

Verlichting van de beursstand en accessoires

Wil je je beursstand extra in de kijker zetten? Kies dan een model met verlichting. Bij de beursstand met verlichting worden twee zwarte halogeen breedstralers van 150 watt geleverd. Optionele accessoires zijn bijvoorbeeld stabilisatievoeten, een extra balie of een geprint display stretchdoek. Andere modellen worden bijvoorbeeld geleverd met schappen of lcd-schermhouders. Je beursstand is steeds in een mum van tijd opgezet dankzij het efficiënte pop-up systeem. Langer dan tien minuten zal je er zelden aan zitten. Dit is vooral handig op locatie, want daar heb je altijd tijd en handen te kort!

Een beursstand of display is de ideale manier om je onderneming op congressen, beurzen of seminars te presenteren aan de aanwezigen.

Je beursstand aankleden

Voor het aankleden van je beursstand zijn er allerlei mogelijkheden. Bij een grote, professionele beursstand hoort bijvoorbeeld een mooie balie. Bij Publimo kan je een bedrukte balie in groot formaat verkrijgen, ook met houtdesign topblad. Of wat dacht je van een indrukwekkende zuil? Ronde, driehoekige of vierkante zuilen: je kiest steeds het ontwerp dat het beste bij je beursstand past. Zelfs de wanden van je beursstand kunnen helemaal in de stijl van jouw onderneming uitgerust worden met textielframes waarin een bedrukt canvasdoek geklikt wordt.

 

Jouw beursstand in onze webshop

Een beursstand of display is de ideale manier om je onderneming op congressen, beurzen of seminars te presenteren aan de aanwezigen. De beursstanden zijn steeds gemakkelijk op te zetten en eenvoudig te transporteren. Zo verlies je zo min mogelijk tijd bij het vervoeren en het opzetten van je beursstand. Bezoek onze webshop voor een overzicht van alle modellen die je bij ons kan bestellen.

Klik op onderstaande foto’s en ontdek onze gerealiseerde projecten: