Bewegwijzering voor binnen en buiten

Je komt je kantoor buiten en een bezoeker vraagt je naar het kantoor van een collega. Je wijst hem of haar de weg en gaat verder. In de hal vraagt iemand waar afdeling B zich bevindt. Op de 3de verdieping, antwoord je, maar bij het buitengaan wordt je alweer aangeklampt door een gefrustreerde bezoeker die naarstig op zoek is naar het zijgebouw. Deze situaties zijn vervelend voor de verdwaalde, en doen jou tijd verliezen. Te vermijden dus. Een duidelijk aangegeven bewegwijzering is goud waard. Een bedrijf dat gebruik maakt van een logische bewegwijzering die strategisch geplaatst is straalt professionaliteit uit en zorgt ervoor dat klanten zich welkom voelen.

Bewegwijzering buiten

Om wandelpaden aan te geven, om de natuurlijke omgeving niet te verstoren, of om mee te gaan met een ecologisch huisstijl kan je kiezen voor bewegwijzering in hout, maar bewegwijzering borden voor buiten worden meestal gefabriceerd in aluminium. Op de aluminium ondergrond wordt dan een dunne laag vinyl aangebracht waarop de juiste belettering wordt geprint. Aangezien de vinyl geprint wordt zijn alle lettertypes, afbeeldingen of kleuren mogelijk. Dit soort panelen gaat wel 8 à 10 jaar mee. De keuze in staanders, profielen en panelen is bijzonder uitgebreid. Ook wat betreft de vorm kan je kiezen voor rechthoeken, ronde borden, pijlen, etc. Bewegwijzering kan daarenboven dienen voor het aangeven van allerlei informatie, zoals parkeerbordjes met een bepaalde nummerplaat of “Enkel voor bezoekers” er op.

Een bedrijf dat gebruik maakt van een logische bewegwijzering die strategisch geplaatst is straalt professionaliteit uit en zorgt ervoor dat klanten zich welkom voelen.

Modulaire bewegwijzering

Voor bewegwijzering waar af en toe aanpassingen aan moeten gebeuren kan er best voor een modulair aluminium systeem geopteerd worden. Dit betekent dat het frame steeds hetzelfde blijft, maar dat de individuele wegwijzertjes vervangen kunnen worden. De bewegwijzering wordt doorgaans geplaatst in beton, wat volledig wordt uitgevoerd door Publimo. Verder hoef je geen aandacht schenken aan je bewegwijzering voor buiten, hoogstens moet je je borden tweemaal per jaar afwassen.

Bewegwijzering voor binnen heeft zo mogelijk nog meer opties dan bewegwijzering voor buiten.

Bewegwijzering binnen

Bewegwijzering voor binnen heeft zo mogelijk nog meer opties dan bewegwijzering voor buiten. Binnenshuis wordt de materiaalkeuze namelijk verruimd naar borden of plakkaten in rvs, kunststof of plexi, bovenop de aluminium of houten systemen. Ook voor hier kan een modulair systeem handig zijn. Binnen bewegwijzering is heel uiteenlopend: zuilen waarop profielen worden gemonteerd, smaakvolle plexi naamplaatjes naast de deur van een kantoor, een houder voor het grondplan dat moet uithangen in geval van brand, etc.

Contacteer Publimo voor jouw bewegwijzering

Voor alle informatie in verband met bewegwijzering voorziet Publimo je van een aangepast systeem. Stijlvol aluminium of plexi, of hout voor een huiselijker en ecologischer gevoel: Publimo zorgt ervoor dat er in jou bedrijf niemand meer verloren loopt. Snuister even door onze webshop voor meer technische details of contacteer ons voor een gratis offerte op info@publimo.be.

Klik op onderstaande foto’s en ontdek onze gerealiseerde projecten: