Drukwerk: wij bedrukken alles!

De kwaliteit van je drukwerk bepaalt de uitstraling van je zaak. Een zakelijke vormgeving, of eerder een speelse, kleurrijke opmaak: met drukwerk kan je alle kanten uit. Je beslist dan ook steeds zelf het formaat en het design van je drukwerk. Wil je meer informatie over het aan te leveren bestand en de verschillende formaten? Contacteer ons dan op info@publimo.be. Voor een offerte kan je via mail bij ons terecht. Tegen een meerprijs kan het te drukken bestand door ons meteen in het juiste formaat en in de juiste resolutie worden gegoten.

Papiersoorten voor drukwerk

Publimo biedt een bijzonder ruim aanbod van drukwerk aan in verschillende papiersoorten. Afhankelijk van het doel van je drukwerk zijn verschillende papierdiktes geschikter. Voor flyers kan je bijvoorbeeld best kiezen voor een dun papier, terwijl je voor kaarten beter een veel steviger papier kan gebruiken. Publimo adviseert je met plezier over welke papiersoort voor jou het meest geschikt is. Al ons drukwerk is trouwens ook verkrijgbaar in kleine oplages, zodat je er voor kan kiezen enkel te drukken wat je nodig hebt. Uiteraard gaat de prijs per stuk bij grote oplages wel naar beneden.

De kwaliteit van je drukwerk bepaalt de uitstraling van je zaak.

Drukwerk voor je huisstijl

Bij Publimo kan je alles laten drukken voor een uniforme huisstijl: briefpapier met je logo op, bijbehorende enveloppen, blocnotes, naamkaartjes, mappen, etc. Een eenvormige huisstijl geeft een zakelijke, professionele indruk. Daarenboven drukken wij flyers, affiches en spandoeken voor elk evenement. Heb je naamkaartjes, omslagen, brochures of folders nodig? Publimo levert alles snel en correct. Van menukaarten tot bedrukte placemats: je drukwerk is bij ons in goede handen.

Publimo biedt een bijzonder ruim aanbod van drukwerk aan in verschillende papiersoorten.

Drukwerk op speciale materialen

Ben je op zoek naar een specialere ondergrond voor jouw drukwerk? Publimo drukt ook op canvas, flexibel polyester, aluminium, multiplex, PVC forex en zelfs honingraatkarton en plexiglas. Hiermee kan je je wand decoreren of mededelingen berichten via een gepersonaliseerde kader. Ook extra opties zoals boren, perforeren of nummeren zijn geen probleem, net zoals afgeronde hoeken, het rillen van papier (een vouw creëren waarlangs het papier geplooid kan worden) of het vouwen zelf. Contacteer ons voor een offerte.

Drukwerk voor feesten en evenementen

Als bedrijf komt het op je professionele partners goed over om wenskaarten zoals kerstkaarten of nieuwjaarskaarten in een individueel jasje te steken dat het imago van jouw bedrijf uitdraagt. Alle soorten zelfbedrukte wenskaarten en benodigdheden voor evenementen, zoals bijvoorbeeld tickets of drankbonnen, kan je dan ook bij Publimo verkrijgen. Hou er wel rekening mee dat de kleuren op je computer iets kunnen afwijken van het uiteindelijke resultaat. Vraag bij Publimo indien nodig meer advies over het gebruik van kleuren, afbeeldingen en formaten.

Klik op onderstaande foto’s en ontdek onze gerealiseerde projecten: