Gevelreclame (led) en belettering

Laat je onderneming extra in het oog springen door het plaatsen van gevelreclame (led). Je gevel is immers het visitekaartje van je bedrijf. Een verzorgde gevel met verzorgde gevelreclameverlichting zal je bedrijf in regio Herentals een professionele uitstraling geven. Bovendien kan je als voorbijganger niet naast gevelreclame met led kijken: het zorgt voor een uitstekende naamsbekendheid! Tegenwoordig gaan we veel verder dan een geschilderd uithangbord: gevelreclameverlichting kan je zo gek niet bedenken of Publimo gelegen in Mol, nabij Herentals en Turnhout, maakt het voor je.

Gevelreclame (led) in alle kleuren en maten

De voorgevel van je huis of bedrijf kan met gevelreclame met led een echte blikvanger worden. De opties voor gevelreclameverlichting van onze firma uit Herentals zijn eindeloos: bedrukte of met vinyl beplakte panelen, panelen met freesletters of doosletters, frees- of doosletters rechtstreeks op je muur, verlichting op afstand, verlichting achter de letters zelf, enzovoort. De panelen kunnen uitgesneden worden in om het even welke vorm, net zoals de letters. Ook wat betreft kleuren en design zijn de mogelijkheden oneindig. Publimo biedt je alle opties om de gevelreclameverlichting van je zaak in regio Herentals naar jouw hand te zetten.

Je voorgevel kan met gevelreclame een echte blikvanger worden.

Letters en verlichting voor gevelreclame

Voor de belettering van je paneel of gevel kan je kiezen uit verschillende soorten letters. Freesletters voor je gevel zijn letters in kunststof, aluminium of RVS, die uit een plaat gefreesd of gelaserd worden. Hierdoor kan je met freesletters wel maar tot een bepaalde maximale dikte gaan. Freesleters op je gevel kunnen ook verlicht worden, wat je gevelreclame met led ’s nachts een stijlvolle gloed geeft. Wil je toch dikkere letters? Doosletters zijn kunststof, RVS of aluminium letters die van binnen hol zijn. Ledverlichting kan dus langs de binnenkant van de doosletters ingewerkt worden en een mooie gevelreclame opleveren. Maar ook traditionele neonverlichting in allerlei vormen, letters en kleuren voor je gevel kan bij Publimo verkregen worden. Wil je meer weten over de verschillende opties met gevelreclameverlichting voor jouw zaak in regio Herentals? Kijk dan eens bij lichtreclame. Zowel de freesletters als de doosletters worden elk apart aan je gevel bevestigd, zodat bevestigingspunten aan de muur niet zichtbaar zijn. Ondanks de gevelreclameverlichting, blijft de sfeer van de gevel van je zaak in Herentals intact.

Je krijgt een gratis offerte, en je gevelreclame is klaar voor productie!

Plaatsing van gevelreclame

Ook volledige gevels kunnen met aluminium gevelplaten bedekt worden, om bijvoorbeeld een smaakvolle ingang te realiseren. Dat design van gevelreclame is populair bij kledingwinkels en autogarages. De gevelreclame met led wordt stevig aan de muur verankerd zodat ze niet los kan komen. Het verankeringssysteem is niet zichtbaar aan de voorkant, wat een uniforme finish geeft aan je gevel. De gevelreclameverlichting voor jouw zaak in Herentals is bestand tegen weer en wind, en zal niet verbleken. Gevelreclame is namelijk specifiek ontworpen voor buitengebruik, al kan gevelreclame binnen uiteraard ook.

Vraag een offerte aan!

Ben je van plan een belettering op de gevel van je zaak in regio Herentals aan te brengen inclusief gevelreclameverlichting? Dan komt Publimo eerst en vooral ter plaatse bij je langs om je gevel te bekijken. Daarna wordt je gevel opgemeten en wordt er een ontwerp gemaakt volgens jouw wensen en voorkeuren. Of je levert gewoon zelf een ontwerp voor je gevel. Je gevelreclame met led is klaar voor productie, nadat je akkoord gaat met de gratis offerte! Contacteer ons voor een eerste afspraak op info@publimo.be of via ons contactformulier, of bel ons op het nummer +32(0)14314060. Onze showroom is tevens te bezichtigen aan de Ambachtsstraat 6 te Mol (nabij Herentals en Mol) voor een eersteklas blik op onze gevelreclame met led en andere gevelreclameverlichting. Ook wanneer je graag je bedrijfswagens laat wrappen, staan wij klaar voor jou!

Klik op onderstaande foto’s en ontdek onze gerealiseerde projecten: