Gevelreclame en belettering

Je gevel is het visitekaartje van je onderneming. Een verzorgde gevel met verzorgde gevelreclame zal je bedrijf een professionele uitstraling geven. Daarenboven kan je als voorbijganger niet naast gevelreclame kijken: het zorgt voor een uitstekende naamsbekendheid! Tegenwoordig gaan we veel verder dan een geschilderd uithangbord: gevelreclame kan je zo gek niet bedenken of Publimo kan het voor je maken.

Gevelreclame in alle kleuren en maten

Je voorgevel kan met gevelreclame een echte blikvanger worden. De opties zijn eindeloos: bedrukte of met vinyl beplakte panelen, panelen met freesletters of doosletters, frees- of doosletters rechtstreeks op je muur, verlichting op afstand, verlichting achter de letters zelf, enz. De panelen kunnen uitgesneden worden in om het even welke vorm, net zoals de letters. Ook wat betreft kleuren en design zijn de mogelijkheden oneindig.

Je voorgevel kan met gevelreclame een echte blikvanger worden.

Letters en verlichting voor gevelreclame

Voor de belettering van je paneel of gevel kan je kiezen uit verschillende soorten letters. Freesletters zijn letters in kunststof, aluminium of RVS, die uit een plaat gefreesd of gelaserd worden. Hierdoor kan je met freesletters wel maar tot een bepaalde maximale dikte gaan. Freesleters kunnen ook verlicht worden, wat je gevelreclame ’s nachts een stijlvolle gloed geeft. Wil je toch dikkere letters? Doosletters zijn kunststof, RVS of aluminium letters die van binnen hol zijn. Led-verlichting kan dus langs de binnenkant van de doosletters ingewerkt worden. Maar ook traditionele neonverlichting in allerlei vormen, letters en kleuren kan bij Publimo verkregen worden. Wil je meer weten over de verschillende opties met verlichting? Kijk dan eens bij lichtreclame. Zowel de freesletters als de doosletters worden elk apart aan je gevel bevestigd, zodat bevestigingspunten aan de muur niet zichtbaar zijn en de sfeer van de gevel intact blijft.

Je krijgt een gratis offerte, en je gevelreclame is klaar voor productie!

Plaatsing van gevelreclame

Ook volledige gevels kunnen met aluminium gevelplaten bedekt worden, om bijvoorbeeld een smaakvolle ingang te realiseren. Dit design is populair bij kledingwinkels en autogarages. De gevelreclame wordt stevig aan de muur verankerd zodat ze niet los kan komen. Het verankeringssysteem is niet zichtbaar aan de voorkant, wat een uniforme finish geeft aan je gevel. De gevelreclame is bestand tegen weer en wind, en zal niet verbleken. Gevelreclame is namelijk specifiek ontworpen voor buitengebruik, al kan gevelreclame binnen uiteraard ook.

Vraag een offerte!

Ben je van plan een belettering op je gevel aan te brengen door middel van gevelreclame? Dan komt Publimo eerst en vooral ter plaatse bij je langs om je gevel te bekijken. Daarna wordt je gevel opgemeten en wordt er een ontwerp gemaakt volgens jouw wensen en voorkeuren. Of je levert gewoon zelf een ontwerp. Je krijgt een gratis offerte, en je gevelreclame is klaar voor productie! Contacteer ons voor een eerste afspraak op info@publimo.be.

Klik op onderstaande foto’s en ontdek onze gerealiseerde projecten: