Lichtreclame voor jouw zaak in Herentals

Heb je al gedacht aan lichtreclame om je zaak in regio Herentals meer in het oog te laten springen? In geslaagde reclame is zichtbaarheid immers het sleutelwoord. Om naamsbekendheid te creëren moet je nu eenmaal opvallen. Wil je je boodschap zo efficiënt mogelijk naar de wereld uitdragen? Dan is lichtreclame misschien wel iets voor jou. Onder lichtreclame verstaan we verschillende opties zoals de alom bekende neon lichtreclame, doosletters met verlichting en lichtbakken. Natuurlijk kan ook elk niet-verlicht paneel of reclamebord voorzien worden van externe lampen. Kom langs bij Publimo in Mol (nabij Herentals en Turnhout) en ontdek de vele mogelijkheden, waaronder een led-lichtbak om zowel binnen als buiten op te vallen met je reclame.

Voordelen van lichtreclame voor jouw onderneming in Herentals

Lichtreclame geeft je reclameboodschap in regio Herentals net iets extra. Ten eerste is lichtreclame over het algemeen helaas iets duurder dan niet-verlichte belettering vanwege de bijkomende elektronica en het energieverbruik. Toch is het voordeel hiervan dat je je klanten het idee geeft dat je professioneel bezig bent met je zaak en dat je gaat voor kwaliteit. Ten tweede is lichtreclame ook gewoon veel zichtbaarder dan niet-verlichte reclame: ook ’s nachts en bij het vallen van de avond blijft je lichtreclame in het oog springen. Ten derde kunnen er met lichtreclame zeer creatieve dingen gedaan worden, wat je onderneming weer meer klasse en cachet geeft. Redenen genoeg dus om voor lichtreclame te kiezen. Laat je inspireren door onze kennis van zaken en ontdek bijvoorbeeld hoe een led-lichtbak goede reclame voor jou kan opleveren binnen en buiten Herentals!

Redenen genoeg dus om voor lichtreclame te kiezen.

Lichtreclame met LED

Zowel voor externe verlichting als voor doosletters en lichtbakken wordt er doorgaans gebruik gemaakt van ledverlichting. Deze verlichting is goedkoop in aankoop, gaat lang mee en is zeer energiezuinig. Voor lichtreclame die de hele nacht blijft branden, is dit een niet te onderschatten voordeel. De levensduur van de ledlampen bedraagt zo’n 80.000 branduren, maar je moet er wel op letten dat je ze iedere 24 uur, bijvoorbeeld overdag, een kwartiertje uitzet. Zo bespaar je energie op momenten wanneer de lichtreclame minder effectief is. Daarnaast lopen de leds niet het risico te oververhitten en zijn ze dus zeer veilig. Informeer bij ons over de mogelijkheden van lichtreclame, bijvoorbeeld een lichtbak met led, om zo excellente reclame te maken voor jouw bedrijf binnen of buiten Herentals!

Typische neon lichtreclame kan een zeer karakteristiek en nostalgisch gevoel geven, maar allerlei verschillende ontwerpen zijn mogelijk.

Lichtreclame: doosletters en lichtbakken

Onder doosletters verstaan we pvc, kunststof of aluminium letters die vanbinnen hol zijn, waardoor de ledverlichting kan worden ingebouwd. Deze vorm van gevelreclame is erg populair. De letters worden apart aan de gevel bevestigd, waardoor er geen lelijk bevestigingssysteem zichtbaar is. Lichtbakken worden meestal gemaakt in plexiplaat die lijkt op melkglas, waarop een vinyl sticker met jouw ontwerp geplakt wordt. Deze sticker met lichtreclame kan in alle vormen of maten gemaakt worden, net als de lichtbak zelf, om reclame te maken voor jouw bedrijf in regio Herentals, zowel binnen als buiten, al dan niet met led. In het ontwerp geniet je dus van volledige creatieve vrijheid, hoewel de rechthoek de meest gebruikelijke vorm is.

 

Neon lichtreclame

Neonverlichting is de oudste vorm van lichtreclame, maar zeker niet de minst moderne. Eigentijdse neon lichtreclame werkt volgens duurzame en kwaliteitsvolle principes, waardoor je neonlamp, al dan niet in een lichtbak, jaren kan blijven branden en reclame kan blijven maken voor jouw bedrijf binnen of buiten Herentals. Typische neon lichtreclame kan een zeer karakteristiek en nostalgisch gevoel geven, maar allerlei verschillende ontwerpen zijn mogelijk.

Schakel ons in voor jouw lichtreclame en belettering

Voor kwaliteitsvolle lichtreclame die lang blijft branden, moet je bij Publimo in Mol (nabij Herentals en Turnhout) zijn. Daarnaast kan je bij ons ook terecht voor allerlei andere vormen van lichtreclame, waaronder verlichte reclameborden en autoreclame. Daarenboven laten we je zeker niet in de kou staan na je aankoop: op al onze lichtreclame geven wij een jaar garantie. Herstellingen worden, ook na afloop van de garantieperiode, uitgevoerd door onze eigen hersteldienst. Geef je onderneming dus de zichtbaarheid waar ze recht op heeft, en waag je aan opvallende lichtreclame! Contacteer ons via ons telefoonnummer +32(0)14314060, via het contactformulier of via e-mail op info@publimo.be. Onze showroom is te bezichtigen aan de Ambachtsstraat 6 in Mol. 

Klik op onderstaande foto’s en ontdek onze gerealiseerde projecten: