Promotiemateriaal

Het promotiemateriaal van Publimo omvat een zeer ruime selectie van voorwerpen die naar jouw smaak gepersonaliseerd kunnen worden. Van gadgets tot heuse promotietenten, bij Publimo vind je alles wat je nodig hebt om van jouw publiciteit een succesverhaal te maken. Klik door op de verschillende onderdelen voor meer informatie, of ga rechtstreeks naar onze webshop om je promotiemateriaal te bestellen. Zit je nog met een vraag? Dan kan je altijd terecht op info@publimo.be.

Zet je promotiemateriaal op poten

Stoepborden zijn één van de meest veelzijdige vormen van promotiemateriaal. Ze zijn dubbelzijdig, onmiddellijk gebruiksklaar en de poster kan zo vaak je wil vervangen worden. Stoepborden zijn beschikbaar in verschillende formaten. Je stoepbord kan ook uitgerust worden met een zware watertank om bestand te zijn tegen elk weer! Een variant die vaak gevraagd wordt door horecazaken zijn de fraaie krijtborden die een uitstekend promotiemateriaal vormen voor bijvoorbeeld dagelijks veranderende suggesties of mededelingen.

Ben je op zoek naar promotiemateriaal om weg te geven als relatiegeschenk?

Werfborden en gegraveerde borden

Werfborden zijn niet alleen het ideale promotiemateriaal om de naam van de aannemer van een project bekend te maken, maar dienen ook als promotiemateriaal om passanten te informeren over bijvoorbeeld appartementen van het project die al te koop staan. Gaat het om bestaande gebouwen of appartementen, dan kan je bij Publimo makelaarsborden laten maken zoals de typische V-borden met de boodschap “Te Huur” of “Te Koop”. Borden in allerlei materialen kan je trouwens ook bij Publimo laten graveren.

Het promotiemateriaal van Publimo omvat een zeer ruime selectie van voorwerpen die naar jouw smaak gepersonaliseerd kunnen worden.

Promotiemateriaal als relatiegeschenk of voor events

Ben je op zoek naar promotiemateriaal om weg te geven als relatiegeschenk? Voor de zomer hebben wij het perfecte idee: bedrukte strandparasols! Of wil je je klanten liever een aangenaam plekje in de schaduw gunnen? Laat dan je logo drukken op onze terrasparasols die je kan krijgen in verschillende formaten. Reclame op parasols heeft steeds die vrolijke, zomerse sfeer en kan al van ver gezien worden. Zie je het wat groter? Wij bedrukken zelfs hele promotietenten. Promotietenten zijn handig promotiemateriaal voor bijvoorbeeld beurzen, net zoals onze pop-up beursstanden. Deze beursstanden kan je zeer gemakkelijk opzetten en weer opplooien voor transport.

Promotiemateriaal met canvas

Met spandoeken als promotiemateriaal kunnen voorbijgangers gewoonweg niet naast je kijken. Spandoeken worden gedrukt op een zeer stevige doek en laten alle kleuren en formaten toe. Met meshdoek zijn je spandoeken zelfs winddoorlatend. Wil je het frame van je promotiemateriaal iets subtieler? Dan kan je je spandoek in een bannerlift of in een klopprofiel hangen. Voor binnen kan je canvasdoeken laten bedrukken met een ontwerp naar keuze en kan je het doek ophangen in een roll up systeem of in textielframes. Textielframes maken gebruik van een bijna onzichtbaar profiel waar het doek wordt ingeduwd, terwijl een roll up systeem werkt met een cassette waar je je banner kan uit rollen. Neem alvast een kijkje in onze webshop voor al je promotiemateriaal!