Ontdek onze Publitroeven!

Publimo is jouw partner in belettering, reclame en grafisch ontwerp. Wij doen er dan ook alles aan om je een snelle, kwaliteitsvolle service aan te kunnen bieden. Wil je erachter komen welke andere troeven Publimo achter de hand heeft? Lees dan snel verder!

1. Publimo staat voor kwaliteit

Zoals we al zeiden staat Publimo voor kwaliteit. Onze belettering, promotieartikelen en ons drukwerk zijn steeds zorgvuldig afgewerkt en worden altijd door ons gecontroleerd. De kleuren zijn steeds stralend en intens dankzij de hoogwaardige inkten. Ook qua materiaalkeuze nemen we enkel genoegen met het allerbeste! En dit allemaal voor de juiste prijs. Is er toch iets fout gelopen met je bestelling? Contacteer ons dan meteen op info@publimo.be.

Zoals we al zeiden staat Publimo voor kwaliteit.

2. Publimo streeft naar snelheid

Hoewel wij steeds ons best doen zo snel mogelijk al je promotieartikelen te leveren binnen het kortst mogelijke tijdsbestek, willen we niet dat snelheid ten koste gaat van kwaliteit. Voor veel van onze producten zal je dus toch moeten rekenen op een gemiddelde levertijd van twee weken. Is je bestelling erg dringend? Stuur ons dan een mailtje via info@publimo.be, en wij laten je zo snel mogelijk weten wanneer we ten vroegste kunnen leveren.

 

3. Bij Publimo vind je een uitgebreid aanbod

Bij Publimo mag je rekenen op een zeer uitgebreid aanbod wat betreft belettering, reclame en drukwerk. Wij doen allerlei soorten diensten en artikelen gaande van volledige car wrapping tot het bedrukken van petjes. Ook reclameborden, beursstanden, neon reclame, en noem maar op. Op deze site kan je alvast even neuzen door ons assortiment. Toch staat niet alles wat wij doen op de website, omdat ons aanbod gewoon te groot is. Vind je niet wat je zoekt? Bezoek dan zeker ook onze webshop of mail ons je vraag!

Bij Publimo mag je rekenen op een zeer uitgebreid aanbod wat betreft belettering, reclame en drukwerk.

4. Een persoonlijke aanpak is voor Publimo cruciaal

Publimo staat garant voor een uitstekende service en een individuele aanpak. En bij een individuele aanpak horen bepaalde voordelen. Wij controleren bijvoorbeeld altijd eerst of je bestand het juiste formaat heeft en van voldoende hoge kwaliteit is vóór we het in druk laten gaan. Is er een probleem met je aangeleverde bestand? Dan sturen we je direct een mailtje. Heb je geen tijd om het probleem zelf op te lossen? Dan kan je dit door Publimo in orde laten brengen. Wij staan steeds voor je klaar en reageren zo snel mogelijk op je bericht. Bij ons hoef je nooit lang te wachten op een reactie.

5. Publimo ontwikkelt je totaalconcept

Wanneer we zeggen dat Publimo je partner is in reclame dan menen we dit ook. Wij kunnen je namelijk van dienst zijn bij zo goed als alles wat je qua reclame nodig hebt, zowel offline als online. Dit gaat van het ontwerpen van je logo en huisstijl naar het maken van je website, het plaatsen van je reclamezuil en het beschermen van je werknemers dankzij onze veiligheidssignalisatie. Bij Publimo krijg je the full package.

 

6. Elk budget kan bij Publimo terecht

Publimo levert gepersonaliseerde belettering en reclame voor ieders budget. Veel van onze prijzen vind je per product terug in onze webshop. Bij veel artikelen zal de prijs echter afhangen van jouw concept, waardoor we er niet meteen een vast bedrag op kunnen plakken. Je mag er echter gerust op zijn dat we voor elk budget wat wils hebben, en dat je bij Publimo steeds de juiste prijs betaalt. Voor offertes of vragen rond onze prijzen kan je steeds via mail bij ons terecht.

Klik op onderstaande foto’s en ontdek onze gerealiseerde projecten: