Raamstickers op je auto in regio Herentals

Met behulp van raamstickers laat je je etalage en auto meer in het oog springen en krijgt je kantoor in regio Herentals een professionelere uitstraling. Met raamfolie kan je elk oogstrelend design, elke belettering en elke afbeelding naar jouw keuze laten printen, klaar om op het raam aangebracht te worden. De professionele look zal indruk maken op jouw klanten en geeft je werkruimte of woonplaats een afgeborsteld, opgeruimd uiterlijk. Kom langs bij Publimo in Mol (nabij Herentals en Turnhout) voor raamstickers op maat voor je etalage of auto, of om je autoruit te laten tinten. 

 

Alle soorten raamstickers voor je bedrijf en auto in Herentals Raamfolie en raamstickers kunnen in een oneindig aantal variaties verkregen worden voor jouw etalageruit of auto in regio Herentals. In elke kleur, en zelfs met textuur. Is je kantoor aan een drukke weg gelegen en werkt het binnenkijken van voorbijgaande mensen afleidend? Dan kan je je ramen bedekken met een raamfolie met zandstraaleffect. Dit ziet eruit als professioneel melkglas, zonder dat je je ramen moet laten vervangen. De raamfolie met zandstraal effect laat veel licht binnen, zonder dat iemand er kan doorkijken. Dokterspraktijken of advocatenkantoren hebben bijvoorbeeld veel baat bij een praktijk die privacy hoog in het vaandel draagt. Het effect van dit soort melkglas komt veel zakelijker over dan gordijnen. Wil je dus je raam- of autoruit laten tinten in regio Herentals, laat dan Publimo uw partner zijn!

Isolerende raamfolie en spiegelfolie

Zonwerende raamstickers houden hinderlijke zonnestralen efficiënt buiten je auto of je kantoor in de omgeving van Herentals, je raam- of autoruit laten tinten levert dus ook op dit vlak een voordeel. UV-werende raamfolie beschermt je daarenboven voor de schadelijke straling. Warmtewerende raamfolie houdt ’s zomers de warmte van de zon buiten, en ’s winters de warmte van de verwarming binnen. Deze isolerende raamfolie bespaart je dus kosten op zowel de airconditioning als op de verwarming. Bij Publimo kan je zelfs spiegelfolie verkrijgen die enkel de buitenkant reflecteert, of one-way-vision-folie met gaatjes waar je slechts langs één kant kan doorkijken. Let op: het effect van spiegelfolie is ‘s nachts bij verlichte ruimtes wel omgekeerd! Bij Publimo je etalage-of autoruit laten tinten kan je zaak in regio Herentals dus de nodige voordelen opleveren! 

Raamfolie kan in een oneindig aantal variaties verkregen worden, in elke kleur, en zelfs met textuur.

Decoratieve raamfolie en het tinten van ramen

Decoratieve raamstickers voor je auto of etalage in regio Herentals kan verkregen worden in elk mogelijk patroon, met elk mogelijk design en in elke mogelijke kleur. Decoreer de ramen van je zaak met een grote afbeelding of met informatie over een tijdelijke actie: de folie kan op elk moment gewoon verwijderd worden zonder je raam te beschadigen. De full colour prints zullen zeker en vast de aandacht trekken! Ook je autoruit kan je bij ons in Mol (nabij Herentals) laten beplakken met decoratieve folie, maar evengoed met lichtwerende, blinderende folie om je ruiten te laten tinten. Dit gaat de verkleuring van je interieur tegen, en laat eventuele inbrekers niet zien wat je allemaal in je auto hebt. Als er toch glasbreuk optreedt, bijvoorbeeld door een ongeval, houdt de raamfolie het glas bij elkaar zodat het risico op letsels geminimaliseerd wordt.

Decoratieve raamfolie en het tinten van ramen.

Plaatsing van raamfolie

De raamstickers kunnen zelf aangebracht worden op je auto of etalage in of rond Herentals, met of zonder water, afhankelijk van het type folie, of de autoruit die je wilt laten tinten. Statische raamfolie wordt bijvoorbeeld enkel door middel van statische elektriciteit opgehouden in plaats van door lijm, en is dus op elk moment zeer gemakkelijk te verwijderen. Wel moet het oppervlak van de ruit altijd vetvrij zijn vóór het aanbrengen van eender welke raamfolie. Wil je je raamfolie liever professioneel laten plaatsen? Dan snijdt Publimo je folie op maat en komen wij ze professioneel aanbrengen, waardoor je geen risico loopt op luchtbellen of beschadigingen. Je kan ons daarnaast ook inschakelen voor bijvoorbeeld gevelreclames of het plaatsen van reclamezuilen en reclameborden met verlichting.

Contacteer ons voor meer informatie

Wil je graag raamstickers op je auto of etalage in regio Herentals laten aanbrengen door Publimo, of je autoruit laten tinten? Contacteer ons voor een kennismakingsgesprek en/of gratis offerte door ons te bellen op het nummer +32(0)14314060, door een e-mail te sturen naar info@publimo.be of door ons contactformulier in te vullen. Onze winkel is gelegen aan de Ambachtsstraat 6 te Mol, en van maandag tot vrijdag geopend van 8:30 uur tot 18 uur. Ontdek elders op onze website onze troeven, ook wanneer je je autoruit wil laten tinten bij ons in regio Herentals.

Klik op onderstaande foto’s en ontdek onze gerealiseerde projecten: