Raamstickers op maat

Als je je bedrijf wilt laten opvallen zijn raamstickers een uitstekende keuze. Er zijn maar weinig voorbijgangers die over raamstickers in het straatbeeld zullen heen kijken. De sticker is een geliefd publiciteitsmedium omdat de mogelijkheden letterlijk eindeloos zijn: je sticker kan in alle vormen, maten en kleuren bedrukt worden. Ronde randen, een gedetailleerde uitsnijding of een hele regenboog aan kleurtjes: met raamstickers kan het allemaal. Zelfs de typische one-way-vision stickers met gaatjes, waar langs één zijde kan doorgekeken worden, zijn beschikbaar bij Publimo.

Als je je bedrijf wilt laten opvallen zijn raamstickers een uitstekende keuze.

Raamstickers voor publiciteit

Deze uitgebreide mogelijkheden maken van raamstickers het middel bij uitstek voor de belettering of decoratie van je winkelruit of etalage. Aangezien de stickers lang blijven hangen, maar ook gemakkelijk te verwijderen zijn, vormen ze de ideale manier om je klanten te informeren in verband met bijvoorbeeld tijdelijke acties of aanbiedingen. Je kan je eigen design gewoon naar ons doorsturen, of je kan een ontwerp door ons laten maken. De stickers kunnen zowel enkelzijdig als dubbelzijdig bedrukt worden, zodat ze van beide kanten leesbaar zijn.

Raamstickers voor privacy en veiligheid

Wil je in plaats van op te vallen liever wat meer privacy? Dan kan je kiezen voor raamstickers met een zandstraal effect. Ook deze stickers worden op maat gesneden, en zijn dus geschikt voor elk raam. Je kan je hele ruit met deze raamfolie beplakken, maar ook gedeeltelijk. De stickers met zandstraal effect zien er net uit als melkglas. Niet alleen je privacy, maar ook de veiligheid is met deze raamstickers gediend: glazen oppervlakken zoals draai- en schuifdeuren worden hiermee beter zichtbaar gemaakt, om ongelukken te vermijden. Zelfs dierenleed kan bespaard worden door raamstickers in de vorm van zwarte vogels op grote glasoppervlakken aan te brengen.

Functionele raamstickers

Bovenop decoratieve raamstickers, publiciteitsstickers of veiligheidsstickers kan je bij Publimo even goed raamstickers verkrijgen voor een heel gamma aan informatieve functies. No smoking-stickers, stickers om aan te duiden dat honden niet toegelaten zijn, of simpelweg raamstickers met de openingsuren van je zaak zijn geen verloren moeite, maar juist erg nuttig en in bepaalde omstandigheden zelfs verplicht. Zelfs reflecterende raamstickers zijn mogelijk.

Bovenop decoratieve raamstickers, publiciteitsstickers of veiligheidsstickers kan je bij Publimo even goed raamstickers verkrijgen voor een heel gamma aan informatieve functies.

Plaatsing van jouw raamstickers

Wil je je sticker zelf plaatsen? Dan kan je je raamstickers simpelweg bestellen bij Publimo. Laat je ze liever professioneel plaatsen zonder risico op kreuken of luchtbellen? Dan komt Publimo bij je langs om de raamstickers op maat te plaatsen. De raamstickers kunnen zowel voor binnen als voor buiten gemaakt worden. De speciale statische stickers vereisen zelfs helemaal geen lijm, maar blijven door middel van statische elektriciteit aan je raam kleven. Browse gerust door onze webshop waar je meer technische informatie zult vinden in verband met onze verschillende soorten raamstickers, en waar je tevens jouw bestelling kan plaatsen.

Klik op onderstaande foto’s en ontdek onze gerealiseerde projecten: