Reclameborden

Voor wie graag zo veel mogelijk mensen bereikt met zijn reclameboodschap zijn reclameborden een uiterst effectief medium. Reclameborden langs een drukke weg worden namelijk een spectaculair aantal keer bekeken op zeer korte tijd. Daarenboven wordt de boodschap bij mensen die vaker dezelfde weg nemen meermaals herhaald. Overweeg je het plaatsen van een reclamebord om jouw onderneming een boost te geven? Kom dan zeker langs bij Publimo voor vakwerk en precisie.

Op reclameborden mag je je creativiteit de vrij loop laten: er staan namelijk geen limieten op de afmetingen of op de kleuren van je reclamebord.

Reclameborden in elke kleur of vorm

Op reclameborden mag je je creativiteit de vrij loop laten: er staan namelijk geen limieten op de afmetingen of op de kleuren van je reclamebord. Het bord kan in elke gewenste figuur worden gesneden. Voor de ontwerpen van je reclameborden staan er verschillende technieken tot jouw beschikking: het bord kan bijvoorbeeld gefreesd, beplakt, bespoten of gezeefdrukt worden. Daarenboven zijn de reclameborden van Publimo weersbestendig en van hoge kwaliteit: ze kunnen jarenlang blijven staan, zonder te verbleken of kapot te gaan. Voor bijvoorbeeld werfborden die lang in regen en wind moeten staan is deze weersbestendigheid erg belangrijk.

Reclameborden en verlichting

Om reclameborden nog meer te laten opvallen, om ze meer stijl te geven of om ze ook ’s nachts goed zichtbaar te maken kunnen de borden gecombineerd worden met verlichting. Dit geeft een professionele look en is niet moeilijk te installeren. Voor de verlichting van reclameborden kan je kiezen voor neon, LED, spots, etc. De verlichting kan net zoals de afbeelding zelf zowel enkelzijdig als dubbelzijdig aangebracht worden.

Plaatsen van reclameborden

Het materiaal waaruit reclameborden gemaakt kunnen worden is erg uiteenlopend. Kunststof, hout of aluminium geven steeds een ander effect. Voor het frame wordt meestal gekozen voor PVC of aluminium. Om de reclameborden stevig te verankeren in de grond is er een constructie nodig. Publimo komt je reclameborden professioneel plaatsen, en neemt ook het lassen en het lakken voor zijn rekening. Zo hebt je geen kopzorgen over de plaatsing, en kunnen we garanderen dat het bord een lange levensduur heeft. Als je ervaring hebt met het plaatsen van reclameborden kan je het bord natuurlijk steeds zelf ophalen en verankeren.

Publimo komt je reclameborden professioneel plaatsen, en neemt ook het lassen en het lakken voor zijn rekening.

De zichtbaarheid van je reclamebord

Niet alleen de plaatsing van je reclamebord is belangrijk, maar ook de locatie. Om zo veel mogelijk mensen te bereiken kan je je reclameborden best een centrale plaats gunnen die zo dicht mogelijk langs de openbare weg staat. Vraag wel best steeds na of je een vergunning nodig hebt! Voor het bestellen van reclameborden kan je terecht op onze webshop. Zit je met een vraag? Dan kan je ons ook steeds bereiken op info@publimo.be.

Klik op onderstaande foto’s en ontdek onze gerealiseerde projecten: