Een reclamezuil kopen doe je hier

Een reclamezuil kopen voor je bedrijf in of rond Herentals kan je vele voordelen opleveren. Stel dat je onderneming is gesitueerd in een industriepark tussen ettelijke andere bedrijven. Of je ligt naast een drukke weg waar veel te zien is. Of je ligt net behoorlijk afgelegen. Een reclamezuil naast je onderneming straalt natuurlijk professionaliteit en klasse uit, maar kan ook heel nuttig zijn: het helpt voorbijgangers je bedrijf te lokaliseren. Een strategisch geplaatste reclamezuil kan zelfs perfect aanduiden waar bijvoorbeeld de parking te vinden is, en is bij ons in Mol (nabij Herentals en Turnhout) te kopen.

Een reclamezuil kopen? Ontdek hier de technische details

Stijlvolle reclamezuilen zijn een meerwaarde voor je onderneming. De aluminium profielen en frontpanelen zijn een smaakvolle ondergrond voor om het even welk design. Je ontwerp kan met een vinyl folie op de reclamezuil aangebracht worden, of de zuil kan rechtstreeks gelakt worden. Voor de belettering van je reclamezuil heb je eveneens meerdere opties. Wil je 3D-letters op je reclamezuil? Dan kunnen deze gemakkelijk aangebracht worden. Heb je liever een elegant diepteontwerp? Dan kunnen bepaalde delen van de zuil uitgefreesd worden in het design van jouw keuze. Een reclamezuil kopen voor jouw bedrijf in regio Herentals biedt dus een heleboel verschillende mogelijkheden naar gelang jouw wensen.

Verlichting van je reclamezuil

Bij een elegante reclamezuil hoort sfeervolle verlichting. De mogelijkheden zijn ook hier bijzonder uitgebreid. Externe verlichting kan onder andere met spots, schijnwerpers en ledverlichting. Voor interne verlichting wordt doorgaans gebruikgemaakt van ledlampen. Deze zijn duurzaam vanwege hun lage energieverbruik en gaan lang mee. Wil je je hele zuil verlichten? Dan wordt er gekozen voor semi-transparant materiaal dat eruitziet als melkglas om je ontwerp op aan te brengen. Wil je enkel je logo en belettering ’s nachts laten oplichten? Dit geeft een heel ander effect. Op een lichtkrant van kleine ledlampjes kan je draadloos tekst, de tijd en de temperatuur laten weergeven. Neem een kijkje bij onze lichtreclame als je geïnteresseerd bent in verlichte doosletterslichtbakken of neon lichtreclame. Laat je door Publimo begeleiden in het kopen van de meest geschikte reclamezuil voor jouw bedrijf in regio Herentals.

Stijlvolle reclamezuilen zijn een meerwaarde voor je onderneming.
Een reclamezuil voor buiten of voor binnen.

Een reclamezuil voor buiten of voor binnen

De plaatsing van de reclamezuil die je bij ons in Mol (nabij Herentals) kan kopen, gebeurt altijd in beton. Daarnaast kan je kiezen voor een verhoogde bodemsokkel om je reclamezuil extra zichtbaarheid te geven. Een grotere reclamezuil wordt trouwens steeds ondersteund door een stalen binnenframe, om je zuil een maximale stevigheid te geven. Uiteraard zijn onze reclamezuilen weerbestendig: over roesten of verbleken hoef je je geen zorgen te maken, de zuil kan jarenlang buiten staan. Ons assortiment bevat ook binnenzuilen. Deze zijn onder andere verkrijgbaar met een digitaal scherm of met een posterframe. De VLfocus beschikt zelfs over een touchscreen. Je kan het zo gek niet bedenken, of de reclamezuil die jij nodig hebt om je bedrijf in regio Herentals extra te laten opvallen, is bij ons te kopen.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie

Bij Publimo aan de Ambachtsstraat 6 in Mol heb je de keuze uit verschillende kwaliteitsvolle reclamezuilen zoals zuilen van Onlay, West, Arcade, Ipoint en Smartlight. Triplesign reclamezuilen beschikken over driehoekslamellen die afwisselend drie verschillende reclameboodschappen kunnen weergeven. Met andere woorden, de reclamezuil die je sowieso wilt kopen om jouw bedrijf in regio Herentals meer onder de aandacht te brengen, is bij ons te vinden. Daarnaast zijn wij ook bedreven in bijvoorbeeld het plaatsen van raamstickers. Contacteer ons voor een offerte op maat voor je reclamezuil via ons contactformulier of info@publimo.be, of bel ons op het nummer +32(0)14314060.  Neem een kijkje bij onze publitroeven voor een overzicht van onze service wat betreft het plaatsen van een reclamezuil bij u in Herentals!

Klik op onderstaande foto’s en ontdek onze gerealiseerde projecten: