Een reclamezuil voor buiten of binnen

Stel: je onderneming is gesitueerd in een industriepark tussen ettelijke andere bedrijven. Of je ligt naast een drukke weg waar veel te zien is. Of je ligt net behoorlijk afgelegen. Een reclamezuil naast je onderneming straalt natuurlijk professionaliteit en klasse uit, maar kan ook heel nuttig zijn: het helpt voorbijgangers je bedrijf te lokaliseren. Een strategisch geplaatste reclamezuil kan zelfs perfect aanduiden waar de parking te vinden is en geeft bijvoorbeeld handig je openingsuren weer.

Technisch details van de reclamezuil

Stijlvolle reclamezuilen zijn een meerwaarde voor je onderneming. De aluminium profielen en frontpanelen zijn een smaakvolle ondergrond voor om het even welk design. Je ontwerp kan met een vinyl folie op de reclamezuil aangebracht worden, of de zuil kan rechtstreeks gelakt worden. Voor de belettering van je reclamezuil heb je eveneens meerdere opties. Wil je 3D letters op je reclamezuil? Dan kunnen deze gemakkelijk aangebracht worden. Heb je liever een elegant diepteontwerp? Dan kunnen bepaalde delen van de zuil uitgefreesd worden in het design van jouw keuze.

 

Verlichting van je reclamezuil

Bij een elegante reclamezuil hoort sfeervolle verlichting. De mogelijkheden zijn ook hier bijzonder uitgebreid. Externe verlichting kan met spots, schijnwerpers, LED-verlichting, etc. Voor interne verlichting wordt doorgaans gebruik gemaakt van LED-lampen. Deze zijn duurzaam vanwege hun lage energieverbruik, en gaan lang mee. Wil je je hele zuil verlichten? Dan wordt er gekozen voor een semi-transparant materiaal dat er uitziet als melkglas om je ontwerp op aan te brengen. Wil je enkel je logo en belettering ’s nachts laten oplichten? Dit geeft een heel ander effect. Op een lichtkrant van kleine LED’s kan je draadloos tekst, de tijd en de temperatuur laten weergeven. Neem een kijkje bij lichtreclame als je geïnteresseerd bent in verlichte doosletters, lichtbakken of neon lichtreclame.

Stijlvolle reclamezuilen zijn een meerwaarde voor je onderneming.
Een reclamezuil voor buiten of voor binnen.

Een reclamezuil voor buiten of voor binnen

De plaatsing van je reclamezuil gebeurt altijd in beton. Daarnaast kan je kiezen voor een verhoogde bodemsokkel om je reclamezuil extra zichtbaarheid te geven. Een grotere reclamezuil wordt trouwens steeds ondersteund door een stalen binnenframe, om je zuil een maximale stevigheid te geven. Uiteraard zijn onze reclamezuilen weerbestendig: over roesten of verbleken hoef je je geen zorgen te maken, de zuil kan jarenlang buiten staan. Ons assortiment bevat ook binnenzuilen. Deze zijn onder andere verkrijgbaar met een digitaal scherm of met een posterframe. De VLfocus beschikt zelfs over een touchscreen.

 

Publimo levert jouw reclamezuil

Bij Publimo in Mol heb je de keuze uit verschillende kwaliteitsvolle reclamezuilen zoals zuilen van Onlay, West, Arcade, Ipoint en Smartlight. Triplesign reclamezuilen beschikken over driehoekslamellen die afwisselend drie verschillende reclameboodschappen kunnen weergeven. Contacteer ons voor een offerte op maat voor je reclamezuil via info@publimo.be, of neem een kijkje in onze webshop voor een overzicht van onze standaardmodellen en accessoires.

Klik op onderstaande foto’s en ontdek onze gerealiseerde projecten: