Roll up systemen en banners

Wie regelmatig beurzen en evenementen bezoekt, of wie gewoon graag af en toe de indeling van zijn/haar zaak verandert, heeft misschien wel baat bij de aanschaf van een roll up banner. Dit systeem bestaat uit een lichte, draagbare staander met een cassette waarin een banner geklikt of opgerold kan worden. Het grote voordeel van roll up banners is net die beweeglijkheid: de roll up kan op elk moment overal naartoe vervoerd worden in de handige draagtas die wordt meegeleverd.

Een roll up is zeer mobiel

Niet alleen bij beurzen bewijst de roll up zijn nut, maar eigenlijk bij alle evenementen waarbij een display nodig, maar niet voorhanden is. Hiermee bedoelen we onder andere congressen, persconferenties, lezingen, productpresentaties, enz. De banners springen in het oog en kunnen op elke plaats neergezet worden. Op een evenement heb je trouwens niet steeds de locatievoorzieningen in de hand. Tip? Positioneer de roll up zó dat lelijke elementen zoals afbladderende verf of behangpapier in je omgeving handig bedekt worden.

 

Je roll up inklappen en transporteren

De roll up banner komt niet alleen in een handige draagtas, maar is ook inklapbaar. Het systeem maakt gebruik van een koker waarin de banner kan opgerold worden. De roll up is daarenboven in verschillende maten beschikbaar. Neem een kijkje in onze webshop voor de technische details van de verschillende systemen, en voor alle mogelijke afmetingen.

De roll up banner komt niet alleen in een handige draagtas, maar is ook inklapbaar.
Roll up banners zijn uitermate geschikt voor de afbeelding van eventuele sponsors.

Een nieuwe roll up voor elke gelegenheid

Roll up banners zijn uitermate geschikt voor de afbeelding van eventuele sponsors. De roll up is namelijk ook herbruikbaar: het doek kan gemakkelijk zo vaak je wil vervangen worden door een andere banner. Per evenement kan je dus zonder probleem een andere sponsor afficheren. De roll up neemt trouwens slechts enkele minuten in beslag om opgezet of weer afgebroken te worden, wat hem zeer gebruiksvriendelijk maakt.

 

Eco roll up

Ben je op zoek naar milieuvriendelijk promomateriaal? Onze eco roll up banner bestaat uit een kartonnen houder met full colour print die een eveneens kartonnen bedrukte plaat ophoudt. Zowel de staander als de plaat worden bedrukt met watergedragen inkten op een latex printer. Wil je graag meer informatie in verband met onze roll up systemen of ben je benieuwd naar een gratis offerte? Wij zijn steeds te contacteren via info@publimo.be!

Klik op onderstaande foto’s en ontdek onze gerealiseerde projecten: