Werfborden en makelaarsborden

Een prachtig nieuwbouw- of renovatieproject verdient een degelijke aankondiging. Met werfborden kan als aannemer je naamsbekendheid vergroten en je project de aandacht van de voorbijgangers laten trekken. Of je nu werfborden plaatst als aankondiging van het project of om potentiële kopers te lokken, bij Publimo moet je zijn voor werfborden die precies bij je concept passen.

Werfborden kunnen om verschillende doeleinden geplaatst worden.

Werfborden met tijdsaanduiding

Werfborden kunnen om verschillende doeleinden geplaatst worden. Eerst en vooral kondigt het natuurlijk de werken aan, maar je kan er onder andere ook op zetten hoe lang de werken gemiddeld gaan duren. Bij wegenwerken, bijvoorbeeld, is een tijdsaanduiding van cruciaal belang voor dagelijkse pendelaars en voor de omliggende handelaren en bewoners. Dit kan namelijk een hoop stress uitsparen! Langs weilanden en naast snelwegen zijn werfborden bijzonder effectief vanwege het hoge aantal passanten.

Werfborden met ontwerp

Tekeningen of ontwerpen van bouwprojecten worden met een dunne vinyl folie op de werfborden aangebracht om voorbijgangers en voorproefje te geven van wat er op die plek zal komen. Als de individuele appartementen van een bouwproject verkocht worden voordat de bouw af is kan dit aangegeven en gepromoot worden op het werfbord. In combinatie met een ontwerp van hoe het afgewerkte project er zal uitzien kan dit alvast vroege beslissers lokken. Aanpassingen op de werfborden, bijvoorbeeld in het aantal verkochte appartementen, kunnen gemakkelijk aangebracht worden met folie.

Technische specificaties van werfborden

De werfborden kunnen in allerlei materiaalsoorten en afmetingen worden afgeleverd, zelfs op contour gesneden. Vaak wordt er gebruik gemaakt van hout en plaatmateriaal. De werfborden worden meestal niet in een betonnen ondergrond geplaatst zoals andere reclameborden, maar gewoon in de grond, aangezien werfborden meestal maar tijdelijk zijn. Toch zijn de constructies sterk genoeg om het zeker enkele jaren uit te houden!

 

Kleinere werfborden en makelaarsborden

Behalve grote werfborden kan je bij Publimo ook kleinere bordjes bestellen met de vermelding van de aannemer, bedoeld om aan de afsluithekken te hangen. De meest voorkomende grootte hierin is een werfbord van 70 op 50 centimeter, maar standaardmaten zijn geen noodzaak. Ook veiligheidsborden met “Verboden de werf te betreden” of met veiligheidssignalisatie zoals pictogrammen en instructies zijn geen onnodige maatregel. Wie bestaande woningen te koop of te huur wil aanbieden vindt bij Publimo trouwens ook makelaarsborden, V-borden en “verkocht”-stickers.

De werfborden kunnen in allerlei materiaalsoorten en afmetingen worden afgeleverd, zelfs op contour gesneden.

Spandoeken voor gevel of hek

Naast werfborden kan je je werf eveneens aankleden met spandoeken. Een voorbeeld hiervan zijn de grote spandoeken die over de gevel van een gebouw in renovatie gehangen wordt, met een afbeelding van het uiteindelijke resultaat. Dit verbergt het uitzicht van de werf voor voorbijgangers en zorgt voor een veel aangenamer straatbeeld. Bent je geïnteresseerd in het kopen van een werfbord, makelaarsbord of spandoek volledig volgens jouw ontwerp? Kijk dan even rond in onze webshop of neem contact op via info@publimo.be.

Klik op onderstaande foto’s en ontdek onze gerealiseerde projecten: