Onze webshop

Autoreclame met sticker in regio Herentals

Home | Autostickerscarwrapping
Autostickers

Nog geen ontwerp? Geen probleem!

Wij zijn in alle domeinen thuis. Dus ook voor een ontwerp kunt u bij ons terecht. Heeft u hulp nodig? Neem contact met ons op, wij bespreken dit graag!

Ja, ik heb hulp nodig

Ben jij er klaar voor om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Laat ons je helpen!

Magnetische autostickers

​Voor wie een volledige of gedeeltelijke car wrapping iets te ingrijpend vindt, maar toch graag zijn of haar logo op zijn of haar auto wil plaatsen, bieden wij de ideale oplossing aan: magnetische autostickers. Deze flexibele stickers hangen aan je carrosserie via een sterke magnetische laag. Je loopt dus niet het risico dat de magnetische autostickers er al rijdend vanaf vallen. De magnetische sticker kan er op elk moment afgehaald en opnieuw opgehangen worden, op elke plaats van het koetswerk. Het is zelfs ten zeerste aangeraden om de sticker er eenmaal per week af te halen en te reinigen om deze in topvorm te houden. Zo kan je nog heel lang genieten van jouw sticker, en de nieuwe klanten die je binnenhaalt dankzij de autoreclame voor je zaak.

Belettering

Belettering

Bij Publimo vind je alles voor de belettering van jouw transportmiddel of zaak, decoratief of functioneel.
Meer info

Signalisatie

Signalisatie

Bij Publimo vind je pictogrammen, borden, plakkaten, stickers en zelfs reflecterende en meer.
Meer info

Promotiemateriaal

Promotiemateriaal

Het promotiemateriaal voor bedrijven van Publimo, omvat een zeer ruime selectie.
Meer info

Textielbedrukking

Textielbedrukking

Voor al de bedrukking van jouw promotiemateriaal in textiel, effen kledij of ander stoffen.
Meer info

Schakel ons in voor de plaatsing van je autosticker

​Een professionele autosticker geeft een professioneel effect. Een correcte plaatsing is daarom erg belangrijk. Om luchtbellen en plooien te vermijden laat je de plaatsing van de autostickers, of zelfs de volledige car wrapping, het beste door Publimo doen. Dit garandeert je dat de sticker goed geplaatst is en de autoreclame voor jouw bedrijf lang zal meegaan. Doe je de plaatsing liever zelf? Dan kan je de folie gewoon bij ons bestellen en afhalen. Laat ons weten hoe wij jou ten dienste kunnen zijn door ons te bellen op het nummer +32(0)14314060, door een e-mail te sturen naar info@publimo.be of door het contactformulier in te vullen. Onze winkel kan je vinden aan de Ambachtsstraat 6 te Mol, en is van maandag tot vrijdag geopend van 8:30 uur tot 18 uur. De autoreclame met sticker voor jouw zaak is bij ons in goede handen! 

 

Prijzen

Publimo Gele verf Blauwe verf