Belettering van voertuigen en wanden

De belettering van je transportmiddel en werkomgeving heeft vele voordelen. Het belangrijkste kernwoord in reclame is namelijk zichtbaarheid, en laat dat nu net zijn wat belettering voor je doet! Zakelijk voor bureaus, of liever speels met felle kleuren voor winkels en handelspanden: met een passende belettering appelleer je onmiddellijk aan je doelpubliek.

Belettering door car wrapping

Vroeger vroeg de belettering van je auto om een herspuiting van de lak, wat niet te verwijderen was tenzij je de auto opnieuw herspoot. Nu bestaat er echter een eenvoudige oplossing: car wrapping. Dit houdt in dat een dunne folie uit vinyl, bedrukt met jouw ontwerp, over de lak van je voertuig heen geplakt wordt. Dit systeem van belettering werkt trouwens niet enkel op auto’s: motors, bestelwagens, bussen, vrachtwagens en zelfs aanhangwagens zijn geschikt voor car wrapping. De populaire zwarte matte look zal je al wel eens in het straatbeeld gezien hebben.

De belettering van je transportmiddel en werkomgeving heeft vele voordelen.

Belettering met autostickers

Maar je hoeft natuurlijk niet noodzakelijk je volledige voertuig te laten wrappen om je logo op bijvoorbeeld één zijdeur te laten plaatsen. Als je voor een kleinere belettering hebt gekozen kan je de wrap beperken tot bepaalde delen van je voertuig: autostickers. Ook deze stickers kunnen in alle kleuren en ontwerpen bedrukt worden. Wil je de autosticker na een tijd verwijderen? Dan kan dit gemakkelijk door de autosticker er weer af te halen, zonder dat hij je lak beschadigt. Voor wie zijn autosticker er liever regelmatig afhaalt en weer opplakt bestaat er eveneens de ideale oplossing: een magnetisch autosticker die je simpelweg tegen je carrosserie plakt!

Bij Publimo vind je alles voor de belettering van jouw transportmiddel of zaak, decoratief of functioneel.

Functionele folies

Vinyl folie is zeker niet enkel geschikt voor de belettering van voertuigen. Door raamfolie met zandstraal effect te gebruiken op de glazen wanden van je bureau creëer je een melkglaseffect dat klasse en stijl uitdraagt. Daarbovenop kan je bij Publimo tevens zonwerende raamfolie verkrijgen die vervelende zonreflecties in computerschermen bijvoorbeeld tegenhoudt; warmtewerende raamfolie om je werk- of winkelruimte ook ’s zomers aangenaam te houden; one-way-vision folie die een belettering toont aan voorbijgangers maar waar je zelf door kan kijken; of spiegelfolie waar langs buiten niet doorheen gekeken kan worden.

Decoratieve folie voor belettering

Natuurlijk vind je bij Publimo ook decoratieve folie, en dit in maar liefst alle kleuren van de regenboog. Laat je ontwerp printen op raamstickers, kies de vorm die je zelf voor ogen heb en decoreer je raam met een esthetisch ontwerp, een actie, nuttige informatie, etc. Ben je op zoek naar en minder permante oplossing? Hoewel al onze raamfolie verwijderd kan worden zonder het glas te beschadigen is statische raamfolie misschien iets voor jou: dit soort belettering kan zo vaak je wil geplaatst en afgehaald worden.

 

Jouw belettering bij Publimo

Kortom: bij Publimo vind je alles voor de belettering van jouw transportmiddel of zaak, decoratief of functioneel. Neem een kijkje in onze webshop en plaats je bestelling, of klik door voor meer informatie over onze verschillende producten.