Parasols en promotietenten

Het is hartje zomer, het zand onder je voeten voelt heet aan en je ijsje smelt sneller dan je het kan oplikken. Tijd om de parasol uit te halen. Niet zomaar een parasol, maar een parasol met stralende kleuren en met het logo van jouw onderneming! Gebruik je parasols als eyecatcher in het straatbeeld of geef ze weg aan trouwe klanten. Heb je een café, restaurant of taverne? Laat dan enkele grote horeca parasols bedrukken om je terras nóg gezelliger te maken.

Parasols voor op het strand

Voor als het ‘s zomers wat frisser en vrolijker mag zijn kan je bij Publimo het ideale medium verkrijgen voor je reclameboodschap: de strandparasol! Dankzij de grootte van de parasol wordt jouw zaak of stand al van veraf gespot. Met een kleurrijke parasol kunnen voorbijgangers niet naast je kijken. De strandparasols kan je volledig digitaal in full colour op wit doek laten bedrukken. Het doek bestaat volledig uit polyester en is netjes afgewerkt. Met een diameter van 180 centimeter verdeeld in acht afzonderlijke segmenten kan je je creativiteit de vrij loop laten, en dit al vanaf slechts één stuk.

Gebruik je parasols als eyecatcher in het straatbeeld of geef ze weg aan trouwe klanten.

Parasols als relatiegeschenk

Strandparasols hoeven trouwens niet noodzakelijk voor eigen gebruik te zijn. Je kan ze ook laten bedrukken en weggeven als gadget of als relatiegeschenk. Het witte metalen frame met een diameter van 25 millimeter is dan ook bijzonder sterk aangezien de kwaliteit en levensduur van de parasols zal geassocieerd worden met de kwaliteit van je product of diensten. De parasols zijn dan ook licht en draagbaar, maar zeer stevig en weersbestendig. De kleuren bleken trouwens zelfs in hevige zon niet af.

De parasols zijn dan ook licht en draagbaar, maar zeer stevig en weersbestendig.

Horeca parasols

Heb je een hotel, restaurant, café of bistro? Om je hele terras in verkoelende schaduw te hullen kan je ook parasols van een groter formaat laten bedrukken. Met onze grote horeca terrasparasols kunnen je klanten steeds genieten van een heerlijk plekje uit de zon. Begint het toch lichtjes te regenen? Geen nood, onze horeca parasols zijn ook bestand tegen de regen. Laat ze wel volledig opdrogen voor je ze binnenhaalt!

Promotietenten

Het kleurrijke en opvallende aspect van parasols maken deze gadgets uitzonderlijk geschikt voor evenementen en beurzen. De parasols trekken namelijk de aandacht van op afstand en zorgen voor een leuke, ontspannen sfeer. Wil je je stand er nog meer laten uitspringen? Ga dan naast parasols meteen all-out met een bedrukte promotietent. De promotietenten zijn speciaal ontwikkeld om gemakkelijk op te zetten en weer af te breken. Het sterke frame en de duurzame doek zorgen ervoor dat je promotietent jaren meegaat. De promotietenten kunnen in verschillende maten geleverd worden, zoals kleinere versies van 2 meter op 2 meter, of grotere tenten van 3 meter op 6 meter.

Ga dan naast parasols meteen all-out met een bedrukte promotietent.

Waar kan ik bedrukte parasols en promotietenten kopen?

Voor promotietenten of voor een parasol in standaardafmetingen kan je terecht op de webshop van Publimo. Wil je liever parasols bestellen in andere vormen of afmetingen? Contacteer ons dan op info@publimo.be.