Promo- en werkkledij met uw naam en logo

Voor al je evenementen of voor dagdagelijks gebruik: bedrukte promokledij en werkkledij is erg handig en effectief in het verspreiden van jouw boodschap. Bij Publimo vind je een zeer ruime keuze aan kleding om te laten bedrukken, van kleine tot grote maatjes. Je kan je logo, tekst en afbeeldingen in kleur zowel aan de voorkant als aan de achterkant van de kledingstukken laten drukken. Al onze bedrukkingen hebben een lange houdbaarheid en mogen regelmatig gewassen en gestreken worden, wat erg belangrijk is voor werkkledij die vaak gebruikt wordt.

Druktechnieken voor promo- en werkkledij

De bedrukking van promo- en werkkledij kan op verschillende manieren aangebracht worden, bijvoorbeeld met transfers, zeefdruk of borduurtechniek. Afhankelijk van welk ontwerp je precies in gedachten hebt voor het bedrukken van je promokledij en werkkledij, is één van deze technieken het meest aangewezen. Voor het plaatsen van je bedrijfsnaam en logo vooraan links (ter hoogte van het borstzakje) kan je bijvoorbeeld kiezen voor borduren. Voor gedetailleerde bedrukkingen in grotere oplage is zeefdruk de perfecte optie. 

Voor al je evenementen of voor dagdagelijks gebruik: bedrukte promokledij en werkkledij is erg handig en effectief in het verspreiden van jouw boodschap.

Wil je daarentegen maar één of enkele stukken bedrukken, dan kan je het beste kiezen voor de transfertechniek, waarbij er geen opstartkosten betaald moeten worden. Ga eens kijken bij Textielbedrukking voor meer informatie over de verschillende technieken.

 

Promo- en werkkledij op evenementen

Als je op een evenement zoals een beurs, jaarmarkt of op een ander evenement staat, is het belangrijk dat je ploeg in de kijker loopt. Eventuele verwarring of inefficiëntie kan vermeden worden als de organisatie makkelijk herkenbaar is voor het publiek. Dit zal helpen je evenement in goede banen te leiden. Niet alleen de promokledij en werkkledij kan bedrukt worden, maar ook de gadgets die je op het evenement kan uitdelen, zoals bedrukte petjes, mutsen, sjaaltjes, enz.

Bij Publimo kan je werkkledij laten bedrukken voor praktisch iedere branche.

Werkkledij voor teambuildings

Ben je eerder op zoek naar uniforme werkkledij? Aangepaste werkkledij maakt het werk niet alleen gemakkelijker uit te voeren, het versterkt ook het groepsgevoel onder collega’s en geeft een professionele boodschap aan de buitenwereld: jullie zijn een team. Om die reden is het bijvoorbeeld interessant bedrukte bedrijfskleding te voorzien voor teambuildings, waar de ontwikkeling van een groepsgevoel juist centraal staat. Je kan bijvoorbeeld een blauw en een rood team maken met de naam van je bedrijf op de rug!

Werkkledij voor iedere branche

Bij Publimo kan je werkkledij laten bedrukken voor praktisch iedere branche. Of je nu werkt in de bouw, in de logistieke sector of in het onderwijs: bedrukte werkkledij helpt mee aan een positieve werkervaring. Wij bedrukken jassen, werkbroeken, werkoveralls, polo’s, T-shirts, etc. In horeca is aangepaste kledij belangrijk voor hygiëne en voor herkenbaarheid. Laat je hemden en schorten dus bedrukken bij Publimo! Ook voor verenigingen en sportclubs is bedrukte kledij zeer praktisch. Contacteer ons op info@publimo.be voor advies of voor een offerte voor jouw ontwerp.

Klik op onderstaande foto’s en ontdek onze gerealiseerde projecten: