Promotiemateriaal voor bedrijven

Het promotiemateriaal voor bedrijven van Publimo uit Mol, omvat een zeer ruime selectie van voorwerpen die naar jouw smaak gepersonaliseerd kunnen worden. Van gadgets tot heuse promotietenten, bij Publimo vind je alles wat je nodig hebt om van jouw publiciteit een succesverhaal te maken. Klik door op de verschillende onderdelen voor meer informatie of ga rechtstreeks naar onze webshop om je promotiemateriaal voor firma’s te bestellen.


Zet je promotiemateriaal voor bedrijven op poten

Stoepborden zijn één van de meest veelzijdige vormen van promotiemateriaal voor bedrijven. Dat soort promotiemateriaal voor firma’s is dubbelzijdig, onmiddellijk gebruiksklaar en de poster kan zo vaak je wil vervangen worden. Stoepborden zijn beschikbaar in verschillende formaten. Je stoepbord kan ook uitgerust worden met een zware watertank om bestand te zijn tegen elk weer! Een variant die vaak gevraagd wordt door horecazaken zijn de fraaie krijtborden die een uitstekend reclamebord vormen voor bijvoorbeeld dagelijks veranderende suggesties of mededelingen van firma’s.

Ben je op zoek naar promotiemateriaal om weg te geven als relatiegeschenk?

Werfborden en gegraveerde borden

Werfborden zijn niet alleen het ideale promotiemateriaal om de naam van de bedrijven van een project bekend te maken, maar dienen ook als promotiemateriaal voor firma’s om passanten te informeren over bijvoorbeeld appartementen van het project die al te koop staan. Gaat het om bestaande gebouwen of appartementen, dan kan je bij Publimo makelaarsborden laten maken zoals de typische V-borden met de boodschap “Te Huur” of “Te Koop”. Borden in allerlei materialen kan je trouwens ook bij Publimo laten graveren. Zo zorgen wij voor uitermate persoonlijk promotiemateriaal voor bedrijven.        

Het promotiemateriaal van Publimo omvat een zeer ruime selectie van voorwerpen die naar jouw smaak gepersonaliseerd kunnen worden.

Promotiemateriaal als relatiegeschenk voor bedrijven

Ben je op zoek naar promotiemateriaal om weg te geven als relatiegeschenk aan andere bedrijven? Voor de zomer hebben wij het perfecte promotiemateriaal voor firma’s: bedrukte strandparasols! Of wil je je klanten liever een aangenaam plekje in de schaduw gunnen? Laat dan je logo drukken op onze terrasparasols die je kan krijgen in verschillende formaten. Reclame op parasols heeft steeds die vrolijke, zomerse sfeer en kan al van ver gezien worden. Zie je het wat groter voor je promotiemateriaal voor en van firma’s? Wij bedrukken zelfs hele promotietenten. Promotietenten zijn handig promotiemateriaal voor bijvoorbeeld beurzen van firma’s, net zoals onze pop-up beursstanden. Deze beursstanden kan je zeer gemakkelijk opzetten en weer opplooien voor transport.

Promotiemateriaal met canvas

Met spandoeken als promotiemateriaal voor bedrijven kunnen voorbijgangers gewoonweg niet naast je kijken. Spandoeken worden gedrukt op een zeer stevige doek en laten alle kleuren en formaten toe. Met meshdoek zijn je spandoeken zelfs winddoorlatend. Wil je het frame van je promotiemateriaal iets subtieler hebben? Dan kan je je spandoek in een bannerlift of in een klopprofiel hangen. Voor binnen kan je canvasdoeken laten bedrukken met een ontwerp naar keuze en kan je het doek ophangen in een roll up systeem of in textielframes. Textielframes maken gebruik van een bijna onzichtbaar profiel waar het doek wordt ingeduwd, terwijl een roll up systeem werkt met een cassette waar je je banner kan uit rollen. Neem alvast een kijkje in onze webshop voor al je promotiemateriaal in textiel voor firma’s!

 

Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden in promotiemateriaal voor bedrijven? Neem dan gerust contact met ons op. Dat doe je door te bellen naar het nummer +32(0)14314060 of door een e-mail te sturen naar info@publimo.be. Je kunt ook ons contactformulier invullen, dan bezorgen wij u zo snel mogelijk meer informatie over ons promotiemateriaal voor firma’s!