Stickers die blijven plakken

Op het bureau? Op je werkblad? Of liever achterin de auto? Er staat geen limiet op de plaatsen waar je je stickers kan plakken! Bij Publimo in Mol kan je stickers krijgen in alle vormen, formaten en bedrukkingen die je wilt. De stickers worden enkelzijdig in full colour bedrukt, zowel in grote oplagen voor bedrijven, als in kleine oplagen voor particulieren of wanneer slechts kleinere hoeveelheden nodig zijn. Je kan de stickers volledig naar jouw keuze laten drukken: met je eigen logo, met een belettering, met afbeeldingen of foto’s, enz.

Standaardstickers

Ben je op zoek naar standaardstickers met de traditionele icoontjes voor “niet roken” of “geen honden”? Je vindt ze bij Publimo. Deze stickers worden doorgaans op een witte achtergrond bedrukt waarbij uitsparingen in het design als witte vlakken worden weergegeven. Wil je dit liever niet? Dan kan je je stickers ook op een transparante achtergrond laten drukken. De uitsparingen zullen bij dit type stickers doorzichtig zijn, waardoor je leuke ontwerpen kan maken in combinatie met de uiteindelijke ondergrond van je sticker.

Bij Publimo in Mol kan je stickers krijgen in alle vormen, formaten en bedrukkingen die je wilt.

Stickers op rol

Stickers op rol worden vaak gebruikt voor etiketten op flessen of andere materialen. Je kan bijvoorbeeld als origineel relatiegeschenk wijnflessen beplakken met een geïndividualiseerd etiket. Daarnaast kan je met kleine, decoratieve stickers op rol kan je de lintjes van cadeauverpakkingen vastplakken. Doe je een actie doet met spaarkaartzegels? Dan kan je bij Publimo de zegelstickers op rol laten maken. Met stickers kan je echt alle mogelijke etiketten en labels produceren, zoals bijvoorbeeld stickers met je adres op om op de omslagen van omvangrijke mailings te plakken. Of kleine stickers om de enveloppen dicht te plakken. Kortom: stickers kunnen zowel esthetisch als functioneel gebruikt worden.

Stickers op rol worden vaak gebruikt voor etiketten op flessen of andere materialen.

Stickers met speciale effecten

Speciale effecten zoals fluorescerende of reflecterende stickers zijn perfect mogelijk, eveneens in alle ontwerpen. Dit kan erg handig zijn voor de veiligheidssignalisatie binnen je bedrijf. Beveiligingsstickers kunnen daarentegen bijvoorbeeld ook gebruikt worden als garantie, waarbij de garantie vervalt als de sticker verwijderd wordt. Wist je dat stickers ook uitstekend functioneren als bewegwijzering? Denk maar aan grote vloerstickers in de vorm van pijlen die je bezoekers of klanten gemakkelijk naar de juist afdeling of (inden nodig) naar de uitgang leiden.

Jouw sticker in onze webshop

De mogelijkheden voor stickers zijn enorm uitgebreid: barcodes, zegels, naamkaartjes, bumperstickers, enz. Heb je alvast een ontwerp in gedachten? Rep je dan naar onze webshop om jouw stickers te bestellen. Vind je niet wat je zoekt? Contacteer ons dan op info@publimo.be, en wij helpen je verder!

Klik op onderstaande foto’s en ontdek onze gerealiseerde projecten: