Stoepborden, krijtborden en kliklijsten

Om de aandacht van voorbijgaande wandelaars te trekken is er geen handiger medium dan een stoepbord. Je zaak springt er (letterlijk) uit en valt beter op in het straatbeeld. Met stoepborden kan je een actie of een deel van je assortiment extra in de verf zetten. Je hoeft je trouwens niet te beperken tot één actie: stoepborden zijn doorgaans dubbelzijdig. Tweemaal zo veel aandacht dus.

De voordelen van stoepborden

De stoepborden die je kan krijgen bij Publimo zijn bijzonder gebruiksvriendelijk. Ze worden gebruiksklaar geleverd en hebben bijna geen onderhoud nodig: enkel af en toe even reinigen als het bord vuil wordt, en je bent klaar. De posters kan je door middel van praktische klikprofielen gemakkelijk in de stoepborden zetten, niet één keer, maar honderden keren! Als je wil kan je iedere dag van reclameboodschap wisselen. Het openen van beveiligde stoepborden gebeurt met een speciale sleutel. Met beveiligde stoepborden ben je er dus zeker van dat niemand met je poster gaat lopen.

De stoepborden die je kan krijgen bij Publimo zijn bijzonder gebruiksvriendelijk.

Stoepborden in standaardafmetingen

De afmetingen van onze stoepborden zijn uiteenlopend: Publimo levert stoepborden voor alle gangbare maten in posters. Het frame van geanodiseerd aluminium in combinatie met de transparante PVC inlegvellen waarachter je je poster moet plaatsen maken onze stoepborden regen- en windbestendig, zonder roesten. Daarenboven hebben stoepborden een lange levensduur: de Storestopper is momenteel ons best verkopend model gezien zijn uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Ook A-borden, draaiende stoepborden en allerlei andere modellen straatborden zijn bij ons te verkrijgen. Neem een kijkje in onze webshop voor een overzicht van ons assortiment.

Standaard stoepborden steunen op aluminium poten of op een statief, maar niets weerhoud je ervan een stevigere optie te kiezen: namelijk een verzwaarde watertank.

Stoepborden met watertank

Standaard stoepborden steunen op aluminium poten of op een statief, maar niets weerhoud je ervan een stevigere optie te kiezen: namelijk een verzwaarde watertank. Zo’n watertank zorgt ervoor dat je bord door nonchalante voorbijgangers niet omvergelopen kan worden, en dat de wind zo hard mag blazen als ze wil: jouw stoepbord zal netjes overeind blijven staat. Om het vervoer van een stoepbord met watertank te vergemakkelijken zijn er onder de tank wieltjes gemonteerd.

Krijtborden en kliklijsten

Wil je niet met posters werken, maar ben je eerder geneigd voor een krijtbord te kiezen? Dan kan je bij Publimo terecht voor zwarte krijtborden met klasse, die jouw zaak zeker zullen laten opvallen. De krijtborden worden geleverd in een mooie, stijlvolle houten uitvoering. Wie liever gebruik maakt van een ophangsysteem kan kiezen voor onze aluminium kliklijsten. Deze kliklijsten zijn zowel in A1, A2, A3 en A4 beschikbaar, en laten je eveneens toe zo vaak je wil van inhoud te veranderen. Browse even door het aanbod in onze webshop, of contacteer Publimo op info@publimo.be voor meer informatie.

Klik op onderstaande foto’s en ontdek onze gerealiseerde projecten: