Textielframes: belettering en interieur

Je onderneming staat niet stil. Altijd zijn er nieuwe dingen om rekening mee te houden en recente ontwikkelingen om in de gaten te houden. Heb je bijvoorbeeld een horecazaak? Dan wisselt je menu mogelijk met het seizoen. Baat je een winkel uit? Dan heb je misschien wel om de paar maanden een nieuwe trend om uit te lichten. Met textielframes volg je alles op de voet. De canvas doeken die in de textielframes passen zijn niet duur en kunnen zo gemakkelijk vervangen worden dat je er nauwelijks werk in moet steken. Zo blijft er dankzij de handige textielframes veel tijd over voor andere bezigheden!

De textielframes installeren

Met textielframes heb je één van de meest veelzijdige en gemakkelijke systemen van belettering in handen. Een textielframe is een aluminium lijst waarin je een bedrukte canvasdoek vastmaakt. Dit gebeurt dankzij een zeer eenvoudig systeem: de canvas is langs de buitenkant omzoomd door silicone strip, ook wel een pees genaamd. Deze strip wordt simpelweg in het aluminium (of houten) profiel van de textielframes gedrukt, en je bent klaar. Een fluitje van een cent. Je ziet dus nauwelijks iets van de textielframes zelf, maar het aluminium profiel is ook verkrijgbaar in allerlei kleuren. Kies je een kleur die complementair is met je afbeelding, dan is je textielframe bijna echt onzichtbaar.

 

Afmetingen van textielframes

Het canvas zelf bestaat uit een matte polyester doek die bedrukt kan worden in full colour. In onze webshop vindt je een groot aantal verschillende standaardafmetingen. Wil je textielframes van een andere grootte op maat laten maken? Contacteer ons dan zeker op info@publimo.be. Het aluminium frame van textielframes is zeer licht en kan overal waar je wil opgehangen worden. De nette, bijna onzichtbare afwerking geeft een professioneel resultaat.

Met textielframes heb je één van de meest veelzijdige en gemakkelijke systemen van belettering in handen.

Textielframes voor beursstanden

Textielframes kan je daarenboven ook aanwenden voor het aankleden van je beursstand of als wandbekleding. Je duwt de pees simpelweg in het profiel en je hebt meteen een full colour wand met een prachtige, vakkundige afwerking. Laat je wanden perfect bij de rest van je interieur passen met onze handige textielframes.

Textielframes kunnen uitgerust worden met Led-verlichting.

Textielframes met Led-verlichting

Textielframes kunnen uitgerust worden met Led-verlichting. De Led-verlichting voor frames kan extern, maar ook binnenin het aluminium frame aangebracht worden. Zo heb je ’s avonds en ’s nachts een prachtige, full colour verlichte afbeelding tegen je muur hangen. Deze belettering van je textielframes trekt zonder twijfel alle aandacht naar zich toe! Het aan te leveren bestand om op de canvas doek te laten drukken moet voor het beste resultaat in hoge kwaliteit afgegeven worden. Tegen een meerprijs kunnen wij dit bestand ook perfect voor jou opmaken, zodat je er zeker van kan zijn dat de afbeelding in je textielframes van goede kwaliteit zijn.

Klik op onderstaande foto’s en ontdek onze gerealiseerde projecten: