Vlaggen, vlaggenmasten en beachvlaggen

Vlaggen zijn en blijven een populair medium voor het uitdragen van je reclameboodschap. Vlaggen zijn namelijk meestal op een hoogte gemonteerd waardoor ze al van op grote afstand zichtbaar zijn, en trekken automatisch de aandacht doordat ze bewegen. Vlaggen, vlaggenmasten en beachvlaggen vormen dus de perfecte spreekbuis voor jouw reclame! Bezoek onze webshop voor alle technische details en voor het bestellen van jouw vlag.

Vlaggen, vlaggenmasten en beachvlaggen vormen dus de perfecte spreekbuis voor jouw reclame!

Bedrukken van vlaggen

Onze vlaggen zijn beschikbaar in een groot aantal standaardmaten. Alle kleuren en ontwerpen voor de bedrukking zijn mogelijk, je kan je creativiteit dus de vrije loop laten. Logo’s, slagzinnen of bedrijfsnamen: op vlaggen kan alles gedrukt worden via zeef- of digitaaldruk. Hoewel de vlaggen niet langs twee kanten bedrukt worden, zijn ze wel 95% transparant waardoor de bedrukking langs beide kanten zeer duidelijk te zien is. Ook vlaggen van landen, provincievlaggen of vlaggen van sportclubs kan je bij Publimo bestellen.

Slijtage van vlaggen

De vlaggen zelf worden gemaakt uit een hoogwaardig polyester. Toch is het belangrijk in gedachten te houden dat vlaggen voor buiten snel verslijten. De regen, wind en het constante slaan van de vlag tegen de vlaggenmast veroorzaken een onvermijdelijke slijtage. Om je vlag er steeds perfect te laten uitzien stellen we voor de vlag twee à driemaal per jaar te laten vervangen. Als je hier zelf geen tijd voor hebt kan je bij Publimo een onderhoudscontract aangaan waarbij wij voor een vast tarief tweemaal per jaar een nieuwe vlag drukken en deze bij jou ter plaatse komen vervangen.

 

Vlaggen en baniervlaggen

Baniervlaggen zijn langwerpige, rechthoekige vlaggen die aan een vlaggenmast bevestigd worden. Ze zijn eveneens in verschillende standaardafmetingen te verkrijgen en kunnen bovenop de vlaggenmast ook aan een kleinere, horizontale stok bovenaan bevestigd worden. Dit zorgt ervoor dat je baniervlag steeds mooi uitgespreid hangt en leesbaar is, ook als er geen wind is. Wil je je baniervlaggen een maximale zichtbaarheid geven? Bevestig dan ook onderaan een kleinere horizontale stok, en span je baniervlag tussen deze stokken. Dit geeft je vlaggen een strak, afgeborsteld uiterlijk.

Vlaggen en vlaggenmasten

Vlaggenmasten bestaan meestal uit aluminium: geanodiseerd in zilvergrijs of met een poedercoat in het wit; of uit een met glasvezel versterkt polyester. Dit tweede type mast is in verschillende kleuren verkrijgbaar en kan dus gekozen worden in een kleur die complementair is met de kleur van je vlaggen. Publimo beschikt daarenboven over een ruim assortiment accessoires voor vlaggenmasten, zoals LED verlichting op zonne-energie, metalen beugels voor aanrijdbeveiliging of koord om je vlag te hijsen.

Vlaggenmasten bestaan meestal uit aluminium: geanodiseerd in zilvergrijs of met een poedercoat in het wit; of uit een met glasvezel versterkt polyester.

Vlaggen en beachvlaggen

Beachvlaggen zijn een veel kleinere, miniversie van de vlaggen met vlaggenmasten. Onze beachvlaggen kunnen in drie standaardafmetingen besteld worden en in twee verschillende modellen: een langwerpiger, rechthoekig model of een ronder, gebogen model. Beachvlaggen worden geleverd met een fibermast of met een aluminiummast, een draagtas en een parasolvoet in twee mogelijke gewichten. Zelfs beachvlaggen voor op het water, met een gewicht en een drijvende base, behoren tot de mogelijkheden. Ook beachvlaggen kan je in elk design bestellen.

Klik op onderstaande foto’s en ontdek onze gerealiseerde projecten: