Bestel- en vrachtwagen wrappen

Door je bestel- of vrachtwagen te laten wrappen, zorg je voor de beste reclame. Die trekt op zijn beurt dan onmiddellijk de aandacht en bereikt zo veel mogelijk mensen. Een vrachtwagen of je vloot ervan laten bestickeren, zorgt ervoor dat deze jaarlijks gemiddeld 1.000.000 keer gezien wordt. De plaatsing van je logo, slagzin, foto of een ander design op je bedrijfsvoertuig zorgt er dan ook voor dat je stevig in de kijker zult lopen! Een bestelwagen en vrachtwagen heeft het ideale canvas om te beletteren: grote oppervlakken laten namelijk een maximale vrijheid in design toe. Zo is het nog eenvoudiger een design te kiezen dat complementair is met je voertuig.


De belettering van je vrachtwagen of bestelwagen wordt niet gespoten, maar aangebracht met behulp van een dunne, flexibele folie uit vinyl.

Vrachtwagen wrappen met folie

Bij het bestickeren of wrappen van je vrachtwagen, bestelwagen en de hele vloot ervan, wordt er niet gespoten. Er wordt bij het beletteren van vrachtwagens en bestelwagens een dunne, flexibele folie uit vinyl aangebracht. Deze wordt na verwarming met warme lucht, tijdens het wrappen, over je vrachtwagen, bestelwagen of je hele vloot heen getrokken. Deze folie kan zowel op kleinere vlakken als over het gehele voertuig geplakt worden. Er staat geen beperking op het soort bedrijfsvoertuig om te wrappenauto’sbestelwagens, vrachtwagens, bussen, aanhangwagens of zelfs motors kunnen we beleterren en beplakken met de folie. De vinyl gaat na het wrappen en bestickeren van je vrachtwagen of de vloot ervan, normaal 5 jaar mee. De vinyl komt niet vanzelf los en scheurt niet.

Belettering verwijderen

Wil je de belettering van jouw voertuig verwijderen, bijvoorbeeld bij het einde van het leasecontract of bij het verkopen van je vrachtwagen of bestelwagen? Dan kan heel eenvoudig, zonder de lak te beschadigen. Een minder permanente oplossing voor het beletteren van vrachtwagens of andere voertuigen kan met behulp van magnetische stickers. Deze stickers, voor het bestickeren van een vrachtwagen of een vloot, worden in alle mogelijke vormen en maten geproduceerd en hangen eenvoudigweg aan de carrosserie vast dankzij een sterke magnetische laag. Het is wel aangeraden de magnetisch sticker minstens éénmaal per week een kwartier lang te verwijderen.

Je vrachtwagen wrappen volgens jouw design

Wanneer je jouw vrachtwagen, en in het verlengde je hele vloot, laat wrappen en bestickeren in je bedrijfsstijl, springt deze onmiddellijk in het oog. Het geeft tegelijkertijd ook een professioneel uiterlijk aan je bedrijfswagen. Alle kleuren, letters, logo’s, slogans en afbeeldingen behoren dan ook tot de mogelijkheden. Glanzende of metallic afwerkingen kunnen eveneens, net als een parelmoer effect. Zelfs de populaire matte look of gestructureerde folies, zoals de carbonlook of alligatorprint, kan je door Publimo laten plaatsen. Heb je al enige ervaring met het beletteren van vrachtwagens en andere voertuigen? Dan kan je de folie gewoon bij ons bestellen en zelf plaatsen. Het wrappen van je vrachtwagen of bestelwagen geeft je in elk geval een uniek voertuig dat gegarandeerd zal opvallen in het straatbeeld.

De belettering van je vrachtwagen of bestelwagen geeft je in elk geval een uniek voertuig dat gegarandeerd zal opvallen in het straatbeeld.

Reflecterende folie

Wil je jouw vrachtwagen of bestelwagen er vooral ’s nachts laten uitspringen, door deze te laten wrappen of bestickeren door Publimo uit Mol? Dan is een signalisatie voor bedrijven, zoals een veiligheidssignalisatie in reflecterende folie zeker een aanrader. Deze folie is in alle mogelijke vormen of afmetingen beschikbaar en kan in alle kleurtjes. Jouw veiligheid is verzekerd, door jouw vrachtwagen of de vloot ervan, door ons te laten wrappen of bestickeren.

 

Laat het wrappen aan ons over

Publimo in Mol levert alles wat je voor het wrappen of bestickeren van jouw vrachtwagen, bestelwagen of hele vloot nodig hebt en dat aan een betaalbare prijs. Voor meer informatie in verband met technische details en prijzen voor het beletteren van vrachtwagens, kan je steeds terecht het op nummer +32(0)14314060, door een e-mail te sturen naar info@publimo.be of door ons contactformulier in te vullen. Vraag ons een gratis offerte!

Klik op onderstaande foto’s en ontdek onze gerealiseerde projecten: