Belettering van vracht- en bestelwagens

De beste reclame trekt onmiddellijk de aandacht en bereikt zo veel mogelijk mensen. Belettering op voertuigen slaagt erin om jaarlijks gemiddeld 1.000.000 keer gezien te worden. De plaatsing van je logo, slagzin, foto of een ander design op je bedrijfsvoertuig zorgt er dan ook voor dat je stevig in de kijker zult lopen! Bestelwagens en vrachtwagens vormen voor belettering het ideale canvas: grote oppervlakken laten namelijk een maximale vrijheid in design toe. Zo is het nog eenvoudiger een design te kiezen dat complementair is met je voertuig.

De belettering van je vrachtwagen of bestelwagen wordt niet gespoten, maar aangebracht met behulp van een dunne, flexibele folie uit vinyl.

Belettering met folie

De belettering van je vrachtwagen of bestelwagen wordt niet gespoten, maar aangebracht met behulp van een dunne, flexibele folie uit vinyl. Deze wordt na verwarming met warme lucht over je vrachtwagen of bestelwagen heen getrokken. Deze folie kan zowel op kleinere vlakken als over het gehele voertuig geplakt worden. Er staat geen beperking op het soort voertuig: auto’s, bestelwagens, vrachtwagens, bussen, aanhangwagens of zelfs motors kunnen met de folie beplakt worden. De vinyl gaat normaal 5 jaar mee, komt niet vanzelf los en scheurt niet.

Belettering verwijderen

Wil je de belettering van jouw voertuig verwijderen, bijvoorbeeld bij het einde van het leasecontract of bij het verkopen van je vrachtwagen of bestelwagen? Dan kan dit heel eenvoudig, zonder de lak te beschadigen. Een minder permanente oplossing voor de belettering van het voertuig kan met behulp van magnetische stickers. Deze stickers worden in alle mogelijke vormen en maten geproduceerd, en hangen eenvoudigweg aan de carrosserie vast dankzij een sterke magnetische laag. Het is wel aangeraden de magnetisch sticker minstens éénmaal per week een kwartier lang te verwijderen.

Een belettering plaatsen volgens jouw design

Een goed uitgewerkte belettering die past bij je bedrijfsstijl springt onmiddellijk in het oog en geeft een professioneel uiterlijk aan je bedrijfswagen. Alle kleuren, letters, logo’s, slogans en afbeeldingen behoren dan ook tot de mogelijkheden. Glanzende of metallic afwerkingen kunnen eveneens, net als een parelmoer effect. Zelfs de populaire matte look, of gestructureerde folies zoals de carbonlook of alligatorprint, kan je door Publimo laten plaatsen. Heb je al enige ervaring met de belettering van voertuigen? Dan kan je de folie gewoon bij ons bestellen en zelf plaatsen. De belettering van je vrachtwagen of bestelwagen geeft je in elk geval een uniek voertuig dat gegarandeerd zal opvallen in het straatbeeld.

De belettering van je vrachtwagen of bestelwagen geeft je in elk geval een uniek voertuig dat gegarandeerd zal opvallen in het straatbeeld.

Reflecterende folie

Wil je je vrachtwagen of bestelwagen er vooral ’s nachts laten uitspringen? Dan is belettering of veiligheidssignalisatie in reflecterende folie zeker een aanrader. Deze folie is in alle mogelijke vormen of afmetingen beschikbaar, en kan in alle kleurtjes. Veiligheid verzekerd.

 

Publimo doet alles van belettering

Publimo in Mol levert alles wat je voor de belettering van jouw vrachtwagen of bestelwagen maar nodig kunt hebben, en dit aan een betaalbare prijs. Voor meer informatie in verband met technische details en prijzen, kan je steeds terecht op info@publimo.be. Vraag ons een gratis offerte!

Klik op onderstaande foto’s en ontdek onze gerealiseerde projecten: