Onze webshop

Ontdek onze Publitroeven!

Home | Publitroeven
Autostickers

Nog geen ontwerp? Geen probleem!

Wij zijn in alle domeinen thuis. Dus ook voor een ontwerp kunt u bij ons terecht. Heeft u hulp nodig? Neem contact met ons op, wij bespreken dit graag!

Ja, ik heb hulp nodig

Ben jij er klaar voor om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Laat ons je helpen!

4. Een persoonlijke aanpak is voor Publimo cruciaal

Publimo staat garant voor een uitstekende service en een individuele aanpak. En bij een individuele aanpak horen bepaalde voordelen. Wij controleren bijvoorbeeld altijd eerst of je bestand het juiste formaat heeft en van voldoende hoge kwaliteit is vóór we het in druk laten gaan. Is er een probleem met je aangeleverde bestand? Dan sturen we je direct een mailtje. Heb je geen tijd om het probleem zelf op te lossen? Dan kan je dit door Publimo in orde laten brengen. Wij staan steeds voor je klaar en reageren zo snel mogelijk op je bericht. Bij ons hoef je nooit lang te wachten op een reactie.

Belettering

Belettering

Bij Publimo vind je alles voor de belettering van jouw transportmiddel of zaak, decoratief of functioneel.
Meer info

Signalisatie

Signalisatie

Bij Publimo vind je pictogrammen, borden, plakkaten, stickers en zelfs reflecterende en meer.
Meer info

Promotiemateriaal

Promotiemateriaal

Het promotiemateriaal voor bedrijven van Publimo, omvat een zeer ruime selectie.
Meer info

Textielbedrukking

Textielbedrukking

Voor al de bedrukking van jouw promotiemateriaal in textiel, effen kledij of ander stoffen.
Meer info

5. Publimo ontwikkelt je totaalconcept

Wanneer we zeggen dat Publimo je partner is in reclame dan menen we dit ook. Wij kunnen je namelijk van dienst zijn bij zo goed als alles wat je qua reclame nodig hebt, zowel offline als online. Dit gaat van het ontwerpen van je logo en huisstijl naar het maken van je website, het plaatsen van je reclamezuil en het beschermen van je werknemers dankzij onze veiligheidssignalisatie. Bij Publimo krijg je the full package.

6. Elk budget kan bij Publimo terecht

Publimo levert gepersonaliseerde belettering en reclame voor ieders budget. Veel van onze prijzen vind je per product terug in onze webshop. Bij veel artikelen zal de prijs echter afhangen van jouw concept, waardoor we er niet meteen een vast bedrag op kunnen plakken. Je mag er echter gerust op zijn dat we voor elk budget wat wils hebben, en dat je bij Publimo steeds de juiste prijs betaalt. Voor offertes of vragen rond onze prijzen kan je steeds via mail bij ons terecht.

Publimo Gele verf Blauwe verf