Gevelreclame met lichtgevende letters in Herentals

Maak gebruik van gevelreclame met lichtgevende letters om de naam of slagzin van je bedrijf in regio Herentals er echt te laten uitspringen, letterlijk dan. Maak je keuze tussen gevelletters of doosletters, deze kunnen op verschillende ondergronden geplaatst worden én worden professioneel afgewerkt voor een geraffineerde finish. Daarenboven gaan ze dankzij de moderne materialen van tegenwoordig bijzonder lang mee en zijn ze praktisch onderhoudsvrij. Bij Publimo in Mol (nabij Herentals en Turnhout) maken wij jouw gevelreclame met letters sublimo!

Gevelreclame met lichtgevende letters in ACRYLOX voor jouw bedrijf in Herentals

Gevelletters uit ACRYLOX kunnen gefreesd of gelaserd worden en bestaan uit gepigmenteerde acrylplaat die kleurecht is en geen licht doorlaat. De letters voor de gevelreclame voor jouw bedrijf in regio Herentals zijn verkrijgbaar in verschillende diktes: 8 millimeter, 19 millimeter of 30 millimeter. Zo krijg je met de dunste plaat fijne en elegante gevelletters, terwijl de dikste plaat gedurfde, opvallende gevelletters aflevert. Ook qua kleur heb je de keuze: de gevelletters in ACRYLOX bestaan in een breed scala aan diverse RAL-kleuren. Gevelletters die gemaakt worden in ACRYLOX TRANSLUCENT zijn dan weer 40 % lichtdoorlatend, wat zeer interessant kan zijn wanneer je werkt met verlichting.

Gevelletters in andere materialen

Ben je op zoek naar iets exclusiever voor jouw zaak in Herentals, dan kan je kiezen voor gevelreclame met letters in RVS, die eveneens verkrijgbaar zijn in de kleuren goud, zilver of brons, geslepen of met spiegeleffect. RVS gevelletters kunnen trouwens ook verlijmd worden met ACRYLOX. Zoek je een iets prijsbewustere gevelreclame, dan kan je een sandwichpaneel laten ontwerpen waarop een belettering geprint kan worden, of waarop net zo goed gevelletters kunnen worden uitgefreesd. Deze sandwichpanelen zijn eveneens in gouden, zilveren, koperen of zilver metallic uitvoeringen verkrijgbaar. Naast ACRYLOX en RVS bieden wij gevelletters aan in allerlei materialen, zoals geanodiseerd aluminium, acrylglas en geschuimd PVC. Vraag gerust naar de verschillende beschikbare kleuren en diktes.

Ben je op zoek naar iets exclusiever, dan kan je kiezen voor gevelletters in RVS, die eveneens verkrijgbaar zijn in de kleuren goud, zilver of brons, geslepen of met spiegeleffect.
Aangezien doosletters in allerlei vormen en maten beschikbaar zijn kies je zelf met welke uitstraling je naar buiten komt.

Gevelletters en doosletters met verlichting

Als je van plan bent de gevelreclame voor jouw zaak in de omgeving van Herentals te combineren met verlichting, dan biedt een bepaalde soort letters, namelijk doosletters, uitzonderlijk veel mogelijkheden. Aangezien doosletters in allerlei vormen en maten beschikbaar zijn, kies je zelf met welke uitstraling je naar buiten komt. De verlichting zelf, energiezuinige ledverlichting, kan binnenin de doosletters aangebracht worden, waardoor ze van binnenuit licht geven. De doosletters zijn waterdicht, waardoor de levensduur van je lichtreclame met ledlampen aanzienlijk verlengd wordt. Doosletters zijn, net zoals gevelletters, leverbaar in aluminium of kunststof, en kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. De profielen kunnen in elke gewenste RAL-kleur gespoten worden. Uiteraard kunnen de letters van jouw gevelreclame in Herentals ook eenvoudig verlicht worden middels externe verlichting.

 

Laat ons jouw gevelletters en doosletters maken

Gevelletters en doosletters kunnen in een weids gamma aan uitvoeringen en met tal van opties gemaakt worden. Laat je creativiteit dus de vrije loop en creëer een gevelreclame met letters die perfect passen bij het imago van je zaak in regio Herentals. Voor meer informatie of voor een specifiek design of gratis offerte: neem contact met ons op via het contactformulier, of door ons te bellen op +32(0)14314060 of door een e-mail te sturen naar info@publimo.be. Onze showroom bevindt zich aan de Ambachtsstraat 6 in Mol. Zoals je in onderstaande fotogalerij ziet, zijn wij ook in te schakelen voor tal van andere projecten, waaronder bijvoorbeeld het beletteren van auto’s.

Klik op onderstaande foto’s en ontdek onze gerealiseerde projecten: