Gevelletters en doosletters

Om je naam of slagzin echt te laten uitsteken, letterlijk dan, moet je kiezen voor gevelletters of doosletters. De letters kunnen op verschillende ondergronden geplaatst worden en worden professioneel afgewerkt voor een geraffineerde finish. Daarenboven gaan ze dankzij de moderne materialen van tegenwoordig bijzonder lang mee en zijn ze praktisch onderhoudsvrij.

Gevelletters in ACRYLOX

Gevelletters uit ACRYLOX kunnen gefreesd of gelaserd worden en bestaan uit gepigmenteerde acrylplaat die kleurecht is en geen licht doorlaat. De letters zijn verkrijgbaar in verschillende diktes: 8mm, 19mm of 30mm. Zo krijg je met de dunste plaat fijne en elegante gevelletters, terwijl de dikste plaat gedurfde, opvallende gevelletters aflevert. Ook qua kleur heb je de keuze: de gevelletters in ACRYLOX bestaan in een breed scala aan diverse RAL-kleuren. Gevelletters die gemaakt worden in ACRYLOX TRANSLUCENT zijn dan weer 40% lichtdoorlatend, wat zeer interessant kan zijn wanneer je werkt met verlichting.

 

Gevelletters in andere materialen

Ben je op zoek naar iets exclusiever, dan kan je kiezen voor gevelletters in RVS, die eveneens verkrijgbaar zijn in de kleuren goud, zilver of brons, geslepen of met spiegeleffect. RVS gevelletters kunnen trouwens ook verlijmd worden met ACRYLOX. Zoek je een iets prijsbewustere gevelreclame, dan kan je een sandwichpaneel laten ontwerpen waarop een belettering geprint kan worden, of waarop net zo goed gevelletters kunnen worden uitgefreesd.

Ben je op zoek naar iets exclusiever, dan kan je kiezen voor gevelletters in RVS, die eveneens verkrijgbaar zijn in de kleuren goud, zilver of brons, geslepen of met spiegeleffect.

Deze sandwichpanelen zijn eveneens in gouden, zilveren, koperen of zilver metallic uitvoeringen verkrijgbaar. Naast ACRYLOX en RVS bieden wij gevelletters aan in allerlei materialen, zoals geanodiseerd aluminium, acrylglas en geschuimd PVC. Vraag gerust naar de verschillende beschikbare kleuren en diktes.

Aangezien doosletters in allerlei vormen en maten beschikbaar zijn kies je zelf met welke uitstraling je naar buiten komt.

Gevelletters en doosletters met verlichting

Als je van plan bent je gevelreclame te combineren met verlichting, dan bieden doosletters uitzonderlijk veel mogelijkheden. Aangezien doosletters in allerlei vormen en maten beschikbaar zijn kies je zelf met welke uitstraling je naar buiten komt. De verlichting zelf, energiezuinige LED-verlichting, kan binnenin de doosletters aangebracht worden, waardoor ze van binnenuit licht geven. De doosletters zijn waterdicht, waardoor de levensduur van je lichtreclame met LED’s aanzienlijk verlengd wordt. Doosletters zijn net zoals gevelletters leverbaar in aluminium of kunststof, en kunnen zowel binnen als buiten geplaatst worden. De profielen kunnen in elke gewenste RAL-kleur gespoten worden. Uiteraard kunnen ook gevelletters eenvoudig verlicht worden middels externe verlichting.

 

Gevelletters en doosletters laten maken

Gevelletters en doosletters kunnen in een weids gamma aan uitvoeringen en met tal van opties gemaakt worden. Laat je creativiteit dus de vrije loop en creëer een gevelreclame die perfect past bij het imago van je zaak.

In onze webshop vind je alvast een uitgebreid aanbod. Voor meer informatie of voor een specifiek design: neem contact met ons op via het contactformulier.

Klik op onderstaande foto’s en ontdek onze gerealiseerde projecten: