Grafisch ontwerp

Publimo is niet enkel gespecialiseerd in geprinte en gedrukte reclame. Ook degelijk en stijlvol grafisch ontwerp behoort tot onze capaciteiten, net zoals websites en webapplicaties. Hierbij staan jouw wensen steeds centraal en kijken we samen naar de mogelijkheden binnen je budget.

Grafisch ontwerp voor drukwerk

Voor grafisch ontwerp voor drukwerk en voor geprinte communicatie is de kwaliteit van je aangeleverde bestand erg belangrijk. Een groot bestand met een hoge resolutie zal namelijk scherpe, duidelijke beelden of belettering opleveren, terwijl een te klein bestand met een lage resolutie er korreliger en waziger zal uitzien naarmate je het groter afdrukt. Een vectorformaat is ideaal: dit kan vergroot en verkleind worden naar wens. Ben je niet helemaal zeker welk formaat je moet afleveren of hoe je je bestand moet opmaken voor het beste resultaat? Dan kan Publimo je grafisch ontwerp voor jou doen. Vraag een offerte voor het ontwerpen van je concept.

Voor grafisch ontwerp voor drukwerk en voor geprinte communicatie is de kwaliteit van je aangeleverde bestand erg belangrijk.

Grafisch ontwerp van logo en huisstijl

Maar Publimo doet meer dan bestanden opmaken voor gedrukte reclame of belettering. Ook het grafisch ontwerp van je logo of zelfs het ontwerpen van een volledige nieuwe huisstijl of corporate identity kan je door ons laten doen. We geven je steeds enkele opties waaruit je kan kiezen, waarna je het logo nog kan bijsturen en aanpassen tot het voor jou perfect is. Je logo en bedrijfsnaam is namelijk de hoeksteen van je onderneming. Je huisstijl of corporate identity zal ontworpen worden in functie van je logo en voorkeuren. Dit kan zover gaan als jij zelf wil: aangepast briefpapier, schrijfmateriaal, omslagen, brochures, panelen, spandoeken, je hele interieur, enz.

 

Grafisch ontwerp van websites

In de online wereld van vandaag kom je er niet altijd meer met enkel straatzichtbaarheid. Je moet ook op het internet te vinden zijn en je moet je bedrijf online op een professionele manier presenteren om een goede indruk te maken. De kwaliteit van je grafisch ontwerp en van je website zal namelijk zonder uitzondering geassocieerd worden met jouw diensten en producten. Het belang van een moderne website die up-to-date en esthetisch oogstrelend is kan niet genoeg onderstreept worden. Publimo verzorgt voor jou een uniek ontwerp en biedt een combinatie van verschillende diensten en onderdelen in grafisch ontwerp aan.

Ook degelijk en stijlvol grafisch ontwerp behoort tot onze capaciteiten.

CMS en hosting van websites

Ben je op zoek naar een website die je volledig zelf kan aanpassen en invullen? Publimo ontwikkelt websites via het CMS (Content Management System) principe die jij na onze individuele opleiding volledig zelf kan aanpassen. Wil je je website liever steeds in professionele handen laten? Dan kan je het volledige management en de invulling van de website aan ons overlaten. Het voordeel hiervan is dat we dan steeds de nieuwste technologieën en animaties in jouw website kunnen incorporeren. Zelfs webapplicaties zoals webshops, ticketshops, nieuwssystemen of opvolgingsmodules voor reservaties kun je via Publimo in je website laten toevoegen.

Grafisch ontwerp bij Publimo

Onze werkwijze begint met een intakegesprek waarbij wij vooral luisteren naar wat jij wilt, en waarin we al een paar creatieve suggesties doen om je grafisch ontwerp te optimaliseren. Daarna wordt een offerte opgestuurd, waarna we overgaan tot het eerste concept. Dit concept kan je zoveel je wilt bijsturen. Heb je een professional nodig op het vlak van grafisch ontwerp? Maak dan zeker een afspraak via info@publimo.be!

Klik op onderstaande foto’s en ontdek onze gerealiseerde projecten: