Textielbedrukking van kledij en gadgets

Met textielbedrukking kan je alle kanten op. Je kan de naam van je onderneming of vereniging laten drukken, de slogan, een afbeelding, in kleur of in zwart-wit, noem maar op. In deze online catalogus vind je een overzicht van alle textiel die wij zelf ter bedrukking aanbieden, zowel in grote als in kleine maatjes. Je hoeft je voor je textielbedrukking echter niet aan deze catalogus te houden: je kan gerust je eigen T-shirts, truien of fleece laten bedrukken met jouw ontwerp. De textielbedrukking komt doorgaans vooraan links ter hoogte van het borstzakje te staan, of achteraan op de rug.

Technieken voor textielbedrukking

Voor het bedrukken van je T-shirts, petjes, sweaters, truien, etc. heb je de keuze uit drie technieken. Voor kleinere belettering kan je kiezen voor borduren. Garen wordt dan in jouw patroon op het textiel geborduurd, wat een zeer sterk, wasbaar en perfect te overstrijken resultaat geeft. Borduren is een ijzersterke methode. Via zeefdruk, de meest gebruikte textielbedrukking, kan je patronen en logo’s in alle kleuren op je textiel aanbrengen. De afbeeldingen zijn zeer scherp en houden lang. 

Met textielbedrukking kan je alle kanten op.

Ten slotte kan je nog kiezen voor textielbedrukking via transfer, waarbij de inkt onder hoge druk en hoge temperatuur in de vezels van het T-shirt geïmpregneerd wordt. Dit geeft een zeer wasbestendig en strijkveilig resultaat.

 

Textielbedrukking van kleding en gadgets

Bij Publimo vind je te bedrukken kleding voor zowel mannen als vrouwen, in maten van XS tot zelfs 6XL. Maar je kan altijd natuurlijk je eigen kleding, accessoires of promotiemateriaal aanleveren. Denk maar aan kerstmutsen, petjes of bedrukte handschoenen als origineel relatiegeschenk. Heb je een restaurant of café? Wij kunnen bijvoorbeeld je theedoeken personaliseren. Baat je een hotel uit? Laat dan je badjassen en handdoeken borduren met de naam van je hotel. Misschien weerhoudt dit je gasten er wel van ze mee te nemen! Je kan het zo gek niet bedenken: Publimo doet alles van textielbedrukking.

Uniforme textielbedrukking versterkt het groepsgevoel en laat ook aan de bezoekers van je event weten dat ze met vragen bij jouw ploeg terecht kunnen.

Textielbedrukking van promo- en werkkledij

Voor al onze textielbedrukkingen geldt dat ze van goede kwaliteit zijn en een lange levensduur hebben. Vooral de textielbedrukking van bijvoorbeeld werkkledij, dat op dagelijkse basis gebruikt wordt en regelmatig gewassen en gestreken wordt, is dit erg belangrijk. Organiseer je een teambuilding of een evenement waarvoor je promokledij nodig hebt? Uniforme textielbedrukking versterkt het groepsgevoel en laat ook aan de bezoekers van je event weten dat ze met vragen bij jouw ploeg terecht kunnen. Gadgets zoals mutsen doen het daarenboven altijd goed op beurzen of evenementen. Werk je misschien in een (sport)vereniging? Laat je sponsors en teamnaam schitteren op je kledij via textielbedrukking!

Publimo: jouw partner in textielbedrukking

Bij Publimo in Mol kan je terecht voor al je textielbedrukking en zelfs voor aangepaste, effen kledij die uitermate geschikt is voor textielbedrukking. Heb je nog vragen over textielbedrukking of over het aan te leveren bestand? Aarzel dan niet om ons te contacteren op info@publimo.be voor advies en voor een gratis offerte.