De verlichting van jouw reclamebord in Herentals

✓ Talloze reclamemogelijkheden ✓ Ook voor grafisch ontwerp ✓ Showroom vol voorbeelden

De verlichting van een reclamebord aan de gevel van je zaak in of rond Herentals kan een heleboel extra aandacht genereren voor jouw onderneming. Zeker als je aan een drukke baan woont, komt je boodschap zeer goed over bij mensen die vaak deze route nemen. Kom dus zeker eens langs bij Publimo in Mol (nabij Herentals en Turnhout) voor de deskundige planning, plaatsing én onderhoud van jouw reclamebord inclusief verlichting. 

Laat vandaag nog jouw reclameborden verlichten!
Neem contact op!

De verlichting van je reclamebord in Herentals in goede handen

Publimo staat al sinds jaar en dag zijn mannetje in de wondere wereld van de lichtreclame. Onze reclameborden zijn van hoge kwaliteit en gemaakt om weer en wind te doorstaan. Met een heel scala aan belichtingsmogelijkheden, van neon tot spots en oplichtende letters, zorgen wij ervoor dat jouw reclamebord dankzij een correcte verlichting opvalt in regio Herentals. Laat ons weten wat je in gedachten hebt en wij voeren het uit. Niet alleen op vlak van reclameborden, maar bijvoorbeeld ook voor het beletteren van jouw auto en andere diensten. Bezoek onze homepagina voor een volledig overzicht.

Schakel ons in voor de installatie van jouw lichtreclame

Als je meer in het oog wil springen van potentiële klanten in de omgeving van Herentals, dan is een creatief reclamebord met professionele verlichting sowieso een goede zaak. Wij staan je hier graag in bij met raad en daad. Contacteer ons voor een kennismakingsgesprek door te bellen naar +32(0)14314060, ons contactformulier in te vullen, of een e-mail te sturen naar info@publimo.be. Onze showroom bevindt zich aan de Ambachtsstraat 6 in Mol en is van maandag tot en met vrijdag tussen 8:30 uur en 18 uur te bezichtigen.