Vrachtwagenzeilen en belettering

Zit je in de logistieke sector of heb je om andere redenen gepersonaliseerde vrachtwagenzeilen nodig? Dan kan je die zonder problemen bij Publimo laten maken, op maat en aangepast aan jouw vracht- of bestelwagen! Publimo is namelijk, naast car wrapping en belettering van bestelwagens, tevens gespecialiseerd in de belettering van vrachtwagenzeilen. Het belang van aangepaste vrachtwagenzeilen is dan ook duidelijk: een vrachtwagenzeil is een bijzonder groot canvas dat jaarlijks vele kilometers aflegt waardoor je logo, slogan en reclameboodschap zeer zichtbaar in beeld gebracht worden.

Modellen van vrachtwagenzeilen

Met bedrukte vrachtwagenzeilen zal je gezien worden, overal waar je gaat. Bij Publimo vind je trouwens verschillende modellen van vrachtwagenzeilen: wij hebben ruimschoots ervaring in schuifzeilen, huifkleden, rolzeilen, vlakke dekkleden, bulkkleden of andere speciale uitvoeringen. Welke types vrachtwagenzeilen je ook nodig hebt, bij Publimo krijg je een eersteklas product van zeer degelijke kwaliteit. Je vrachtwagenzeil zal je dus ettelijke kilometers vergezellen.

Zit je in de logistieke sector of heb je om andere redenen gepersonaliseerde vrachtwagenzeilen nodig?

Bedrukking van vrachtwagenzeilen

In het kiezen van de uitvoering, kleur, print en belettering ben je volledig vrij: de vrachtwagenzeilen worden gefabriceerd van hoogwaardig, kwalitatief PVC-doek dat in full colour bedrukt wordt. Afbeeldingen, tekst, foto’s, etc. zijn dus allemaal mogelijk.

 

Montage en bescherming van vrachtwagenzeilen

Om je vrachtwagenzeilen te beschermen voorzien we ze van een vloeibare coating die na de opdruk wordt aangebracht. Daarna worden de schuifzeilen voorzien van RVS-spanners, runners en de noodzakelijke versterkingen. De vrachtwagenzeilen moeten namelijk een hele tijd meegaan. Wil je de plaatsing of de opmaak van het digitale document dat op je vrachtwagenzeil geprint zal worden liever door ons laten doen, dan kan dit uiteraard.

Bestaat je ontwerp enkel uit tekst, dan kan je kiezen voor een uitvoering met behulp van traditioneel aangebrachte belettering voor op je vrachtwagenzeilen.

Info en bestellen van vrachtwagenzeilen

Bestaat je ontwerp enkel uit tekst, dan kan je kiezen voor een uitvoering met behulp van traditioneel aangebrachte belettering voor op je vrachtwagenzeilen. Zo zal niemand je boodschap onderweg nog missen. Publimo heeft namelijk een jarenlange expertise uitgebouwd op alle vlakken van belettering, waardoor we je snel en efficiënt van dienst kunnen zijn. Wil je graag meer informatie omtrent onze vrachtwagenzeilen of wens je een offerte, dan kan je steeds terecht bij Publimo via ons contactformulier. Neem ook eens een kijkje in onze webshop!

Klik op onderstaande foto’s en ontdek onze gerealiseerde projecten: