Lichtkrant en LED displays

Verlichting en beweging trekken automatisch de aandacht. Ons brein is er namelijk genetisch op getraind beweging in de gaten te houden, en onze ogen werken het beste bij verlichting. Beeld je dan eens in wat je allemaal niet met bewegende verlichting kan doen. Een lichtkrant of LED display is een gegarandeerd succes voor jouw reclameboodschap!

Een lichtkrant geeft informatie weer

Wat je ook op een lichtkrant wil weergeven: nieuws, promoties, de tijd, de temperatuur, je openingsuren,... Een lichtkrant kan je helemaal zelf instellen om de informatie weer te geven die jij wil. Zo kan je je klanten gemakkelijk ook tijdens de sluitingsuren informeren over bijvoorbeeld je aangepaste openingsuren tijdens de feestdagen, promoties, noem maar op. Een beeld- of lichtkrant is het ideale informatiemedium. Je bedient de lichtkrant wireless of via een kabel die verbonden is met je computer.

 

Lichtkranten en LED displays

Naast een lichtkrant kan je ook opteren voor LED displays. LED displays kunnen in full colour videoboodschappen of informatieboodschappen weergeven die erg duidelijk zijn en die je klanten bijzonder zullen appreciëren. Er zijn vaste of mobiele LED displays, veiligheidsdisplays, Q-LED tv’s, etc. Net zoals een lichtkrant bestaan er LED displays voor binnen of voor buiten.

Een lichtkrant kan je helemaal zelf instellen om de informatie weer te geven die jij wil.
Zowel de lichtkrant als LED displays gaan zuinig om met energie, hebben een lange levensduur en kunnen zonder problemen in een reclamezuil ingewerkt worden.
Een lichtkrant of LED display kan voor allerlei doeleinden gebruikt worden.

Toepassingen van een lichtkrant of display

Een lichtkrant of LED display kan voor allerlei doeleinden gebruikt worden. Een voetbal scorebord, een snelheidsindicator, verkeerssignalisatie, brandstofprijzen displays, een apothekerskruis of dierenartsenkruis, elektronische infoborden en verschillende speciale toepassingen. Wat je ook in gedachten hebt: op een lichtkrant of LED display kan je het kwijt.

 

Een lichtkrant of LED display voor mij?

Het spreekt voor zich dat een lichtkrant of LED displays ideaal zijn voor winkels, post- en bankkantoren, bedrijven, hotels, restaurants, overheidsdiensten, sportclubs, luchthavens, etc. De toepassingen zijn onuitputtelijk. Overal waar informatie tot bij de voorbijganger moet raken is een lichtkrant of LED display een uitstekende keuze! Voor meer informatie in verband met een lichtkrant of LED displays in jouw onderneming, contacteer ons via het contactformulier.

Klik op onderstaande foto’s en ontdek onze gerealiseerde projecten: