Reclameborden met verlichting

Voor wie graag zo veel mogelijk mensen bereikt met een reclameboodschap, zijn reclameborden met verlichting een uiterst effectief medium. Reclameborden langs een drukke weg worden namelijk een spectaculair aantal keer bekeken op zeer korte tijd. Daarenboven wordt de boodschap bij mensen die vaker dezelfde weg nemen meermaals herhaald. Overweeg je het plaatsen van een reclamebord aan jouw gevel om jouw onderneming in regio Herentals een boost te geven? Kom dan zeker langs bij Publimo in Mol (nabij Herentals en Turnhout) voor vakwerk en precisie wat betreft jouw reclameborden met verlichting.

Op reclameborden mag je je creativiteit de vrij loop laten: er staan namelijk geen limieten op de afmetingen of op de kleuren van je reclamebord.

Reclameborden met verlichting in elke kleur of vorm in regio Herentals

Op reclameborden mag je je creativiteit de vrije loop laten: er staan namelijk geen limieten op de afmetingen of op de kleuren van het reclamebord dat je aan je gevel in regio Herentals wil hangen. Het bord wordt in elke gewenste figuur gesneden. Voor de ontwerpen van je reclameborden staan er verschillende technieken tot jouw beschikking: het bord kan bijvoorbeeld gefreesd, beplakt, bespoten of gezeefdrukt worden. Daarenboven zijn de reclameborden van Publimo weersbestendig en van hoge kwaliteit: ze kunnen jarenlang blijven staan zonder te verbleken of kapot te gaan. Voor bijvoorbeeld werfborden die lang in regen en wind moeten staan, is deze weersbestendigheid erg belangrijk.

Reclameborden en verlichting

Om je reclameborden in regio Herentals nog meer te laten opvallen, om ze meer stijl te geven of om ze ook ’s nachts goed zichtbaar te maken, kunnen de borden gecombineerd worden met verlichting. Dit geeft een professionele look en is niet moeilijk te installeren. Voor de verlichting van reclameborden kies je voor bijvoorbeeld neon, led of spots. De verlichting kan, net zoals de afbeelding zelf, zowel enkelzijdig als dubbelzijdig aangebracht worden op het reclamebord aan jouw gevel in of rond Herentals.

Plaatsen van reclameborden

Het materiaal waaruit reclameborden gemaakt kunnen worden, is erg uiteenlopend. Kunststof, hout of aluminium geven steeds een ander effect. Voor het frame wordt meestal gekozen voor pvc of aluminium. Om de reclameborden stevig te verankeren in de grond is er een constructie nodig. Publimo komt je reclameborden met verlichting professioneel plaatsen, in Herentals maar ook daarbuiten, en neemt ook het lassen en het lakken voor zijn rekening. Zo heb je geen kopzorgen over de plaatsing, en kunnen we garanderen dat het bord een lange levensduur heeft. Als je ervaring hebt met het plaatsen van reclameborden, is het ook mogelijk om het reclamebord zelf op te halen en te verankeren aan de gevel van jouw bedrijf in regio Herentals. Niet alleen de plaatsing van je reclamebord is belangrijk, maar ook de locatie. Om zo veel mogelijk mensen te bereiken, gun je  je reclameborden het best een centrale plaats die zo dicht mogelijk langs de openbare weg staat. Vraag wel  na of je een vergunning nodig hebt!

Publimo komt je reclameborden professioneel plaatsen, en neemt ook het lassen en het lakken voor zijn rekening.

Ga met ons in zee

Voor het bestellen van reclameborden of het aanvragen van een gratis proefofferte bel je ons op het nummer +32(0)14314060 of stuur je een e-mail naar info@publimo.be. Of vul simpelweg ons contactformulier in! Daarnaast kan je ons ook altijd aanspreken voor andere diensten, zoals het plaatsen van reclamezuilen of aanbrengen van auto wrapping. Je bent tevens altijd welkom in onze showroom aan de Ambachtsstraat 6 in Mol!

Klik op onderstaande foto’s en ontdek onze gerealiseerde projecten: