Signalisatie voor reclame en veiligheid van bedrijven

Signalisatie helpt bedrijven om gezien te worden. En gezien worden is voor iedere ondernemer erg belangrijk. Daar kan Publimo uit Mol je bij helpen. Signalisatie heeft twee hoofddoelen: een commercieel doel met signalisatie naar je klanten toe en een functioneel doel met bewegwijzering en veiligheidssignalisatie. Lees verder en ontdek wat Publimo allemaal voor jou kan doen.


Signalisatie met reclameborden en zuilen van bedrijven

Reclameborden en reclamezuilen zijn bijzonder efficiënte vormen van signalisatie voor bedrijven. Ze zijn namelijk al vanaf de weg zichtbaar voor eventuele passanten en geven de locatie van je bedrijf aan. Reclameborden en reclamezuilen kan je trouwens in ieder mogelijk formaat verkrijgen, met een full colour ontwerp naar jouw keuze. Beide kunnen mét of zonder verlichting geïnstalleerd worden en zijn uiterst weersbestendig, waardoor je signalisatie jaren kan blijven staan. Voor de belettering van je reclamezuil kan je kiezen voor een lichtkrant in combinatie met een bedrukte vinyl folie, maar je kan de reclamezuil ook rechtstreeks lakken of de letters laten uitfrezen. De opties voor je signalisatie zijn eindeloos.

Signalisatie helpt je om gezien te worden.

Signalisatie voor de gevel van bedrijven

Ook de gevel van bedrijven kunnen met signalisatie uitrusten om de aandacht van klanten te trekken. Gevelreclame in de vorm van panelen mét of zonder verlichting, al dan niet uitgerust met freesletters of doosletters, kunnen in elk formaat en in alle kleuren voor jou gemaakt worden. Zelfs grote aluminium constructies aan de ingang zijn geen probleem. Wij komen dan bij jou langs om alles op te meten en gaan aan de slag met een ontwerp voor je signalisatie. Dankzij lichtbakken, verlichte doosletters en neon lichtreclame kunnen eersteklas lichteffecten verkregen worden. Waar mogelijk, maken wij steeds gebruik van Led-verlichting, die een laag energieverbruik geniet en lang meegaat.

Functionele signalisatie begint met een praktische bewegwijzering.

Signalisatie met behulp van vlaggen

Met signalisatie voor bedrijven in de vorm van vlaggen of baniervlaggen ben je al van op grote afstand zichtbaar. Onze vlaggen worden geproduceerd door middel van zeefdruk of door middel van de iets budgetvriendelijkere digitale druk. Je vlaggen kan je in allerlei formaten bestellen, net zoals de vlaggenmasten die ook in meerdere kleuren en hoogtes beschikbaar zijn. Wil je een landsvlag, de vlag van je sportclub, een vlag met de naam van je bedrijf of een vlag met je sponsor laten maken? Neem dan zeker een kijkje naar onze mogelijkheden qua signalisatie in onze webshop!

Functionele signalisatie

Functionele signalisatie bij bedrijven begint met een praktische bewegwijzering. Een duidelijke bewegwijzering en een goede organisatie laat klanten of bezoekers weten waar ze moeten zijn en bespaart je dus tijd en moeite. Verandert je bewegwijzering regelmatig? Met een modulair systeem kan je zoveel aanpassen als je wilt. Dit systeem bestaat voor binnen én voor buiten! Signalisatie met als doel het verbeteren van de veiligheid is ook een belangrijk onderdeel van je onderneming. Bij Publimo vind je pictogrammen, borden, plakkaten, stickers en zelfs reflecterende of fotoluminescente veiligheidssignalisatie. Voor een veilige en fijne werkomgeving!

Schakel met een gerust hart onze diensten in

Wij zorgen voor signalisatie in onder meer bedrijven. Ben je geïnteresseerd en wens je meer informatie of een gratis offerte? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren. Dat doe je door te bellen naar het nummer +32(0)14314060, door een e-mail te sturen naar info@publimo.be of door ons contactformulier in te vullen.