Bezoek onze showroom

Publimo levert kwalitatieve, mooi afgewerkte en duurzame belettering. Onze ervaring en expertise in het vak legt ons daarbij geen windeieren. Maar je hoeft ons natuurlijk niet op ons woord te geloven: kom gewoon eens langs in onze showroom! Daar kan je zelf onze producten komen bekijken en testen.

Ons assortiment vind je in onze showroom

In onze showroom in Mol krijg je een goed beeld van ons kunnen. Van veel van onze promotieartikelen en reclamegadgets hebben wij een voorbeeld dat ten toon gesteld wordt. Kom dus gerust eens langs en snuister door ons assortiment. Ben je op zoek naar een specifiek soort belettering? Of weet je nog niet helemaal wat je wil? In onze showroom kan je ideetjes opdoen of voorbeelden zien van ons gamma.

Publimo levert kwalitatieve, mooi afgewerkte en duurzame belettering.
Aan de hand van de objecten in onze showroom krijg je zelf een indruk van wat je met je belettering of reclame kan doen.

Doe ideeën op in onze showroom

Om een voorbeeld te zien te krijgen van je bedrukte vlag, je gloednieuwe stoepbord of je autostickers hoef je niet enkel beroep te doen op je verbeelding. Aan de hand van de objecten in onze showroom krijg je zelf een indruk van wat je met je belettering of reclame kan doen. Je vindt er ook exemplaren van gegraveerde borden, roll ups, bedrukte promokledij en nog veel meer. Al onze artikelen zijn individualiseerbaar en perfect aan jouw wensen aan te passen, in kleur en doorgaans in meerdere formaten.

Openingsuren van onze showroom

Onze showroom is geopend op weekdagen van 8u30 tot 18u00. Daarenboven ligt onze showroom vlak aan het onthaal. Mocht je dus vragen hebben over onze producten of diensten, of wil je een bestelling plaatsen, dan kan je meteen daar terecht. Wij staan trouwens steeds voor je klaar met advies en informatie over al jouw benodigdheden.